返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-5-3 07:39 PM 發表
希望佢唔入啦。。。哈哈。。。唔系我無得追

rooney無踢。。。:019:

哈哈!Devin兄买得Santa咁贵就证明佢其他球员都几啦。。。
你嘅Rooney留力打欧冠杯决赛!
恭喜嗮曼联啊Feimiao0。。。
你哋一定要努力啊!
birmingham 球员令我印象最深刻的就是 larson,
尤其是他的 free kick 和远射。

希望他进球啦。
原帖由 jacksonkua 於 2008-5-3 08:09 PM 發表

哈哈!Devin兄买得Santa咁贵就证明佢其他球员都几平啦。。。
你嘅Rooney留力打欧冠杯决赛!
恭喜嗮曼联啊Feimiao0。。。
你哋一定要努力啊! ...
基本上我放弃左4个后防球员才够钱买的。
希望没有博错啦。。
哈哈!暂时我买果三位前锋有两位入波,:onion03:
Mcbridge+J Robert:onion14: :onion14:
而且仲计係入Match Winning Goal!
真係开心!唔知有冇人跟我买呢??
又输。。。距离越来越远。。。:019:
喵喵喵
这期表现很差......

排名应该会下跌.
原帖由 feimiao0 於 2008-5-4 04:08 AM 發表
又输。。。距离越来越远。。。:019:

虽然你嘅W. Rooney +Anderson 冇落场,
而且C. Dempsey+C. Gordon 扣分,
Tevez+Carrick都入波!:onion14:
而且仲有Clichy仲没上场。
原帖由 devin 於 2008-5-4 09:09 AM 發表
这期表现很差......

排名应该会下跌.
R. Santa Cruz + D. Bentley都超过20分喇!
C. Gordon + D. Murphy 就俾扣分,
但仲有三位球员仲没落场!
原帖由 jacksonkua 於 2008-5-4 10:33 AM 發表

虽然你嘅W. Rooney +Anderson 冇落场,
而且C. Dempsey+C. Gordon 扣分,
但Tevez+Carrick都入波!:onion14:
而且仲有Clichy仲没上场。
保住第4名已经唔错啦。。我相信会下跌。。。:019:
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-5-4 11:45 AM 發表

保住第4名已经唔错啦。。我相信会下跌。。。:019:
每位都话下跌!咁边有人上位呢??
下星期仲可以作最后冲击。。。。
唯有期望奇迹出现。。。。。MY GOD

今期如无意外应该还会排在第二位.

下期最后一期咯.

大家一起加油吧....
原帖由 steve86 於 2008-5-5 01:51 AM 發表
唯有期望奇迹出现。。。。。MY GOD

steve兄真係需要加倍努力!
希望你有至少第三名啦。。。:onion14:
原帖由 devin 於 2008-5-5 05:10 PM 發表
今期如无意外应该还会排在第二位.

下期最后一期咯.

大家一起加油吧....
哈哈!咁就大家一齐买仲Hat-Trick球员啦。。。:014:
要买到进球的球员都很难哦,

更何况买中hat-trick球员啦。