返回列表 回復 發帖
第31期排行榜已经出炉,
恭喜嗮lolol会员第一次上榜,
另外都恭喜嗮lma23
&Stephenlai1986
会员呢几期都入三甲
真係犀利

devin兄呢期嘅成绩都唔错!你就来可以追上steve兄啦。。。
另外Bergkamp会员嘅成绩都节节上升。。。
而我就。。。。:019::019::019:
呢期头三名冇出现幽灵会员!所以奖金可以咁快派出!恭喜嗮大家!

WEEK 31 派彩完毕,各位得闲可以check。。
睇下自己有冇榜上提名!

回復 #301 jacksonkua 的帖子

追上来兄啦..............:onion03: :onion03: :onion03:
第32期已经出炉。各位可以check下你嘅排位!:onion14:

jinjimai会员请报上名来!
呢期又係你攞冠军!
点解唔现身啊??
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-21 04:30 PM 發表
第32期已经出炉。各位可以check下你嘅排位!:onion14:

jinjimai会员请报上名来!
呢期又係你攞冠军!
点解唔现身啊??
:024: Oh!no...........not again.
原帖由 lma23 於 2008-4-22 01:24 AM 發表

:024: Oh!no...........not again.
哈哈!lma兄
虽然通告已经出咗几次。。。
jinjimai会员都唔来"报到"!
所以我先冇办法出此下策。。。
我觉得你哋都係专业球迷
所以我都非常尊重大家,
同迈俾個机会佢来报到。。。

哈哈。。呢几期你嘅分数就来直逼我咯。。
努力加油啊!联赛净番三场赛事。。
要追上我就要快马加鞭。。
sad....

number 4 ...... :onion03: :onion03: :onion03:
ima兄后劲十足.
分分钟会升上第二名.
大家要小心咯.....
:onion03:  :onion03:
原帖由 devin 於 2008-4-23 09:07 PM 發表
ima兄后劲十足.
分分钟会升上第二名.
大家要小心咯.....

哈哈!Devin兄
你一定要加油啊!
如果唔係好快俾lma兄追上,:onion05::onion05::onion05:
因为我睇你哋实力非常接近
仲有steve兄都唔可以睇少啊。。。:onion18::onion18:
净番三场。。。。仲未分胜负
真係够刺激!!!:onion03::onion03:
哈哈.
最后三场就看眼光和运气咯.

看下谁能登上季军宝座.

不过冠军已经是jackson兄你的囊中之物咯。
haha....number 4 no reward.....so MUST AT LEAST number 3...

jackson兄高枕无忧。。。so good..
原帖由 devin 於 2008-4-23 09:31 PM 發表
哈哈.
最后三场就看眼光和运气咯.

看下谁能登上季军宝座.

不过冠军已经是jackson兄你的囊中之物咯。
我都係领先成百分!
如果你哋一场波能够赢我30几分,
都有机会登上冠军!
大家唔好放弃啦。。。
原帖由 steve86 於 2008-4-23 10:11 PM 發表
haha....number 4 no reward.....so MUST AT LEAST number 3...

jackson兄高枕无忧。。。so good..
啱嗮啦。。。
第四同第三的确相差好远!
steve兄一定要加油啊!
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-22 09:39 PM 發表

哈哈!lma兄,
虽然通告已经出咗几次。。。
但jinjimai会员都唔来"报到"!
所以我先冇办法出此下策。。。
我觉得你哋都係专业球迷
所以我都非常尊重大家,
同迈俾個机会佢来 ...
jackson兄!
因为已经通告左几次但个会员都唔来"报到"!净番三场,所以我觉得你都要尊重大家,冇为左一二会员要大家白等.
呢几期我好彩姐!
:024: 你玩野啊! 净番三场,148,000,000分我点追咯!
原帖由 devin 於 2008-4-23 09:07 PM 發表
ima兄后劲十足.
分分钟会升上第二名.
大家要小心咯.....
Devin兄,呢几期我好彩姐!
大家不要wary,玩得开心D ok!