返回列表 回復 發帖

★★★TVBNOW FANTASY FOOTBALL★★★ 讨论区

谁对★★★TVBNOW FANTASY FOOTBALL★★★有任何心水或者是心得!
那就在此贴提出啦!这里也可以是 ★★★TVBNOW FANTASY FOOTBALL★★★的吹水区啊!
大家来交换心得啊!:014:

評分次數

• jacksonkua

哈哈!霸個头位先,
希望大家多啲来吹水啦。。

杰少一定陪你哋吹"天光",
最近我发觉Everton表现都唔错,
而佢哋球员都唔係好贵,
值得参考吓。。。。
我就觉得那一队对到DERBY的队的球员一定会有惭获啊!
回復 jacksonkua
我想jackson兄也会倍我们一起吹"天光"啦!

回復 #3 ljw1982 的帖子

哈哈!
冇问题啦,如果第二日冇做工!
哈哈,唔知有冇人会买Derby球员?
祝大家买啱球员啦。。

回復 #3 ljw1982 的帖子

入來逛逛:onion05:
而家先中午咁快吹天光..
我就觉得 newcatlse 有睇头D啦....
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-17 01:39 PM 發表
哈哈!
冇问题啦,如果第二日冇做工!
哈哈,唔知有冇人会买Derby球员?
祝大家买啱球员啦。。
好啊!没问题啊!
我想应该不会有人会去买DERBY的球员kua!
哈哈,今日同昨日应该係足球天地最热闹嘅。。。:onion14:
多谢各位波友支持!:onion18:

哈哈,之前Sport Game就係睇运气+赌注,
依家FF就要靠眼光啦。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-17 05:59 PM 發表
哈哈,今日同昨日应该係足球天地最热闹嘅。。。:onion14:
多谢各位波友支持!:onion18:

哈哈,之前Sport Game就係睇运气+赌注,
依家FF就要靠眼光啦。。 ...
我看jackson兄的眼光一定很好啦!
过多一点tips来啊!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 06:23 PM 發表

我看jackson兄的眼光一定很好啦!
过多一点tips来啊!
哈哈,眼光就冇啦!
净係之前都有搞过FF,
其实大家玩几场之后,
应该会"迷"上,
依家咁多人支持,
一定好好玩,(我睇最终可能会有三個Group)
而难度都高咗好多。。。
原帖由 crashersus 於 2008-1-17 03:56 PM 發表
我就觉得 newcatlse 有睇头D啦....
Newcastle係唔错,
(应该会反弹)
净係新教练Keegan会派边個落场,
我念,owen应该会落,
其余果啲就好难遘。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-17 06:36 PM 發表

哈哈,眼光就冇啦!
净係之前都有搞过FF,
其实大家玩几场之后,
应该会"迷"上,
依家咁多人支持,
一定好好玩,(我睇最终可能会有三個Group)
而难度都高咗好多。。。 ...
我也希望能开到四个group啊!:014:
奇實唔多明白點玩(買左球員后要做什麼??幾時要改架??點計分and點先算win?) 可否簡單講講.

唔好意思第一次玩!!

Thanks for helping first!!

見到有個教學POST啦, 唔好意思各位.

回復 #13 wuchingching 的帖子

如果再有问题,欢迎提出!
多谢嗮支持。。。。
玩吓玩吓就熟啦。。。哈哈
我今個星期主力買左熱刺同阿仙奴既球員
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主