返回列表 回復 發帖
哈哈。。。我係暂时56分,
因为利记同西喊仲有一场赛事,
如果唔係,冇可能会一期买嗮7位利记球员!
chu兄呢個星期的确有啲"爆冷门"。。。
唔知係唔係我俾错Tips搞到大家一齐沉船呢?
唉哟.
我得52分.
不过还有4个球员还有一场赛事.
希望利记的球员会有好的表现.
原帖由 jacksonkua 於 2008-3-1 10:22 PM 發表
chu兄,Feimiao兄,曼市Richard伤咗,
呢轮冇落场!。。。
多谢提醒。。。但我自己糊涂忘记换人。。。所以同上周原班人马。。。
等我想起要去编辑球队时已太迟
喵喵喵
原帖由 devin 於 2008-3-3 06:37 PM 發表
唉哟.
我得52分.
不过还有4个球员还有一场赛事.
希望利记的球员会有好的表现.
哈哈!Devin兄,
我睇你嘅情况同我一样,
都係希望今晚利记会大炒对手,
我有7位利记球员+1位西喊球员今晚应该会落场!
但真係好难估计Benz Sir会放乜球员落场,
我买7位利记球员之中,上個星期净係5位有落场!
下星期大家一齐努力啦。。。
原帖由 feimiao0 於 2008-3-5 04:55 AM 發表

多谢提醒。。。但我自己糊涂忘记换人。。。所以同上周原班人马。。。
等我想起要去编辑球队时已太迟
哈哈feimiao0兄,
因为见你都係"高手"之一,
所以Check下你买啲乜球员,
顺便来提醒吓你果啲冇落场嘅球员。。。
下次记得准时买卖球员啦。。。
截止时间应该係比赛开始嘅2粒钟前(最早果场)。
hahaha..... i also got little point only :019:
呢期有"双冠军"出现!
恭喜嗮华仔版主,呢期你榜上提名!
:onion14: :onion14: :onion14:
Torres 这两个礼拜好劲啊。
连续 hat trick 哦。
哈哈。。。对唔住大家,
我睇漏。。双亚军,唔系双冠军!

呢期利记Torres真系犀利!
身价都起到彭彭声!
hehe....吾好意思啦....Torres 帮我太大忙咯....

多谢班主奖金......

我会继续努力.....追上你们.....呵呵...:014::014::014:
原帖由 steve86 於 2008-3-6 11:17 PM 發表
hehe....吾好意思啦....Torres 帮我太大忙咯....

多谢班主奖金......

我会继续努力.....追上你们.....呵呵...:014::014::014:
我念所有超过100分嘅会员,都有买Torres!
而steve兄能够脱险而出我念唔係净係Torres。。。
恭喜嗮你,如果我冇记错,
你已经攞过两次冠军。
真係掂啊!
:014: 最新一期(Weeks 25)已经出炉,:014:
各位如果有时间可以check自己有冇上榜!
:onion14: 希望大家继续支持Fantasy Football!!:onion14:
jackson兄 果 然 是 识 球 之 人 啊 ! :onion05: :onion05:
我 不 知 道 几 时 才 能 .......啊 ! :019: :019:
jackson兄这期又有什么心水球员啊??

过点料来。。。。
原帖由 ljw1982 於 2008-3-7 06:39 PM 發表
jackson兄 果 然 是 识 球 之 人 啊 ! :onion05: :onion05:
我 不 知 道 几 时 才 能 .......啊 ! :019: :019:
哈哈!我都係念住利记有两场波,
所以就买多啲佢哋嘅球员,
念住可以攞多啲分数。。。。
不过呢個星期就惨喇。。。
因为要进行"大清洗"。。

ps:曼联就来要"一星期两场",果暂你一定可以攞高分!