返回列表 回復 發帖
等我来。。。。
原帖由 hiroisme 於 2008-2-1 12:10 AM 發表
點解我145.5分沒排名的???
嗨hiroisme兄,
多谢你嘅提醒,
我已经将你嘅名字放上榜,
但因为我哋同样係总积分榜上排名2,3
所以一样係冇奖金嘅,
奖金只会颁发俾每期最高分,
(唔係累计最高分)
哈哈,咁就会公平啲同迈唔驶每期都係果几位人兄赢取奖金。
继续支持啦。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-2-1 01:05 AM 發表
等我来。。。。
欢迎WLT兄啦。。。
今期以利物浦同維拉做主力
希望利記唔好令人失望
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-2-2 08:17 AM 發表
希望利記唔好令人失望
哈哈,呢期我都一样支持利记!:onion14:
仲买咗Torres添,
希望佢可以入波啦。。
原帖由 chu553358 於 2008-2-2 08:17 AM 發表
希望利記唔好令人失望
我也希望啦!我也是买了一些啊!:014:
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-2 11:42 AM 發表

哈哈,呢期我都一样支持利记!:onion14:
仲买咗Torres添,
希望佢可以入波啦。。
他当然要进球啦!:024:
原帖由 ljw1982 於 2008-2-2 12:49 PM 發表

他当然要进球啦!:024:
哈哈,呢期应该好多人买Torres,
如果佢冇Perform,:onion03:
大家就。。。:024: :024: :024:
哈哈哈!全部人都看好torres啊!:024:
torres 冲冲冲!!:024: :024:
原帖由 ljw1982 於 2008-2-2 04:58 PM 發表
哈哈哈!全部人都看好torres啊!:024:
torres 冲冲冲!!:024: :024:
哈哈,估唔到你都有买Given!
重要启示:[S - 86 请入]

呢期冠军[S - 86 ]仲没登记入我哋嘅List入边!
奖金将会"延迟"派送!
如果S-86会员侅下一期
(Fantasy Football-Week23截止前)仲没登记。
(marcus0828)将荣升为季军!
呢期利记会员好多上榜!
唔知係唔係3-0嘅效果呢??

恭喜嗮你哋!:onion14:
暂时累计排位:(直Week 22)
冠军:Feimiao FC (248.5)
亚军:jacksonkua (238.5)
季军:van_pussy (222)
为什么我在那边的排名榜上分数没那么高。。。
9         Feimiao FC         239.50
10         jacksonkua         238.50
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-2-9 03:32 AM 發表

为什么我在那边的排名榜上分数没那么高。。。

哈哈!多谢嗮通知。。。
呢期(23期)累计分数将会更新,
飞兄都係高手喔。。。哈哈!
哈哈!大家唔驶心急买球员!
下一期(Week24)到23号先截止,
仲有大把时间,我啱啱Check过,
热刺竟然仲没有对手??!??