返回列表 回復 發帖

回復 #105 jacksonkua 的帖子

恭喜jackson:014:
你的分數很高我追不上了:019:

原帖由 woodstock1221 於 2008-2-12 04:28 PM 發表
恭喜jackson:014:
你的分數很高我追不上了:019:
哈哈。。多谢嗮。

係呢,你搵到Password没??
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-12 12:50 PM 發表
哈哈!大家唔驶心急买球员!
下一期(Week24)到23号先截止,
仲有大把时间,我啱啱Check过,
热刺竟然仲没有对手??!?? ...
热刺和车仔都没联赛, 他们要参加联赛杯决赛.
原帖由 devin 於 2008-2-15 09:57 PM 發表

热刺和车仔都没联赛, 他们要参加联赛杯决赛.
哈哈。。。咁就快啲买咗呢两队嘅球员!
真係好唔舍得Berbetov。。。
jackson兄!这几期你会用那几位球员啊!
放一点料来啊!
大家好啊!
俾個Tips各位,
呢期Chelsea车仔)&Spurs热刺)会休息一场!
因为呢两队下星期有联赛杯决赛!

如果你哋有买呢两個球会嘅球员,
应该知道点做啦。。。。

但如果该球员已经"起价',
你哋都可以考虑下卖唔卖,
因为之后可能需要仲"高价"来买番!
你哋自己决定啦。。。

我本身就啱啱 (忍痛) sell咗Berbetov,Lennon,Dawson等等!
因为我要嘅係"必定会落场"嘅球员。。。

原帖由 jacksonkua 於 2008-2-21 11:47 PM 發表
大家好啊!
俾個Tips各位,
呢期Chelsea(车仔)&Spurs(热刺)会休息一场!
因为呢两队下星期有联赛杯决赛!
如果你哋有买呢两個球会嘅球员,
应该知道点做啦。。。。
但如果该球员已经"起价',
你哋都可以考虑下卖 ...
这也没办法啦!
有下场才有分拿啊!
那大家记得卖掉车仔和热刺的球员啦!
原帖由 ljw1982 於 2008-2-22 07:11 PM 發表

这也没办法啦!
有下场才有分拿啊!
那大家记得卖掉车仔和热刺的球员啦!
杰兄呢期唔知有乜心水呢??
我都好想买曼联中场球员,
但就唔知边位会打正选,
C罗就肯定落场,但真係太贵喇。。。
Giggs都几贵!但可以客串前锋角色,
其实我想买Anderson
最近佢嘅表现非常出色,
但就唔知Ferguson会唔会派Scholes正选??
我都俾下tips先
今期主力係阿仙奴同樸茨茅夫
至於邊幾位球員 就自己唸
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

回復 #114 chu553358 的帖子

哈哈。。chu兄我都有买Portsmouth球员,
仲有Wigan,MC,利记,Fulham等等。。。
因为冇特别嘅心水,
所以啲球员杂啲。。
呢期Torres威尽!
恭喜嗮利记。。。:014:

回復 #116 jacksonkua 的帖子

请问jackson兄,你们玩的买球员是怎样玩的...?
& 如果有何关于equardor的消息可以一一告知吗...?
thanks a lot........
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-22 10:29 PM 發表

杰兄呢期唔知有乜心水呢??
我都好想买曼联中场球员,
但就唔知边位会打正选,
C罗就肯定落场,但真係太贵喇。。。
Giggs都几贵!但可以客串前锋角色,
其实我想买Anderson,
最近佢嘅表现非常出色,
但就唔知Ferguson会唔会派Schole ...
哈哈哈!不好意思啊!
现在才来啊!
Anderson昨天都没有下场啊!

回復 #117 bmoon1977 的帖子

嗨bmoon兄您好!详细情形,欢迎游览

http://www.tvbnow.com/thread-251516-1-1.html

http://www.tvbnow.com/thread-251631-1-1.html

如有问题欢迎提出。。

有关于Eduardo嘅消息,可以到TVBNOW阿仙奴俱乐部睇下!

回復 #118 ljw1982 的帖子

哈哈,杰兄,因为曼联有太多好球喇,
所以Anderson都冇机会出场。。。。