返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-4-23 09:31 PM 發表
哈哈.
最后三场就看眼光和运气咯.

看下谁能登上季军宝座.

不过冠军已经是jackson兄你的囊中之物咯。
我都係领先成百分!
如果你哋一场波能够赢我30几分,
都有机会登上冠军!
大家唔好放弃啦。。。
原帖由 steve86 於 2008-4-23 10:11 PM 發表
haha....number 4 no reward.....so MUST AT LEAST number 3...

jackson兄高枕无忧。。。so good..
啱嗮啦。。。
第四同第三的确相差好远!
steve兄一定要加油啊!
哈哈!我打算开[估Fantasy最后排名!]俾大家玩下!
原帖由 steve86 於 2008-4-25 01:37 AM 發表
haha....which position i should put for myself

after this week only play the competition....

jackson....got 1 person guess u get number 2....HAHA
Haha...It could happen but the second place Mr. Feimiao need to be scored 90points and above for every single remaining match!
原帖由 feimiao0 於 2008-4-25 04:44 PM 發表
睇来我要保住第2位都要经过几番激战啊。。。

竟然仲有人估我可以上第一???开玩笑。。。
哈哈!飞兄,
最后呢三场估计你哋都会非常认真购买球员!
至少都要保住第三啊!
如果唔係就冇奖金喇!
其实你都有机会攞第一嘅!
侅足球世界,乜事都会发生。。。。
多啲上来吹水啦!
原帖由 steve86 於 2008-4-25 11:31 PM 發表
yaya.....

波係圆的。。。乜事都会发生
点啊!我啱啱买嗮球员!
呢期都係以阿仙奴球员为主力。
车仔大战曼联,啲上场球员都几难抓摸!
原帖由 yamfu 於 2008-4-26 11:09 AM 發表
HAHA....I am in Top 10!
Very Happy!:014:
恭喜嗮YAM兄!
你嘅表现一路来都几稳定,
而且我见你每期都有更换球员。
真係非常努力!
原帖由 steve86 於 2008-4-26 09:13 PM 發表
haha....i change many players....

hope can go back top 3....

yaya...i buy bentler and walcott...

hope they play well
你前锋球员咁平!
我估计你中场一定好豪华!
哈哈!我同你哋一样!
都係买咗5位阿仙奴球员!
希望可以屠羊啦。。。
原帖由 feimiao0 於 2008-4-27 12:35 AM 發表
大家好似都几睇好阿仙奴喔。。。我净系买一位。。。如果阿仙奴打得好我就玩完。。。
如果阿仙奴冇表现!
feimiao就係呢期嘅大赢家!
因为我哋全部都噃嗮身。。。
原帖由 devin 於 2008-4-27 06:06 PM 發表
我都买左几个arsenal球员,
不知wenger派谁上场。

arsenal应该会大胜derby吧???

哈哈!大家咁话啦。。。
你依家嘅主要对手唔係我,
而係飞兄,Steve兄。。。
原帖由 steve86 於 2008-4-27 09:30 PM 發表
should hit Derby ass...

nothing to fight for arsenal....

so big win for fans....yeah
阿仙奴估计应该会大赢对手!
但对上一次曼联都係1球小胜。
原帖由 feimiao0 於 2008-4-27 10:39 PM 發表

相反来讲,如果阿仙奴有好表现,我就玩完。。。跌出3甲。。。
哈哈!呢期你已经攞到咁高分
绝对可以安心啦。。。
就算Devin兄,Steve兄呢期追上你,
我o念你哋嘅分数都非常接近
就好似曼联&车路史咁激烈!
今晚仲有一场赛事!
暂时最高分係hk会员=70。5分!:014:
哈哈!我呢期排第二!
仲係输俾Devin兄
听日就要排行榜出现啦。。。
大家耐心等候啦。。。

阿仙奴6-2大赢对手!
而且仲破记录
因为全部四位前锋都入波!
分别係(Adebayor三球,Walcott,Persie&Bendtner各一球)

我记得你哋当中好似有一位会员买嗮阿仙奴三位前锋!
但我唔记得係边位,真係犀利!!!