返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-5-5 05:10 PM 發表
今期如无意外应该还会排在第二位.

下期最后一期咯.

大家一起加油吧....
哈哈!咁就大家一齐买仲Hat-Trick球员啦。。。:014:

回復 #375 devin 的帖子

雷丁前锋可能有机会!但数落冇几位出色。。。:019:
第34期排行榜已经出炉!大家可以check下自己嘅排位!
devin兄你(75分)啱啱排十一位,所以冇入榜!
但前5位净係你同我入。。。都算係咁啦。。。

回復 #378 steve86 的帖子

哈哈!有期望就有希望,
steve兄努力加油啊!:onion14:
WEEK 34 派彩完毕

kyc888     2008-5-8 08:28 PM     TVB 300000 元         積分轉出
nesta0013     2008-5-8 08:27 PM     TVB 200000 元         積分轉出
leanming     2008-5-8 08:26 PM     TVB 200000 元         積分轉出
仲有我自己,jacksonkua TVB 500000 元         積分轉出

仲有最后一個星期买球员,
之后就要等多三個月。。。。:019:
原帖由 steve86 於 2008-5-9 09:36 PM 發表
last game......

get some players different from other....

hope can chase back
哈哈!我估计雷丁前锋应该买得过,
如果你咁博,我建议你买嗮三队保级球队,
我相信佢哋必定去到。。。。
最后一期,同大家分享下我嘅阵容:

L. Fabianski

W. Gallas   E. Eboue   J. Terry

Joe Cole   C. Dempsey    Denilson    S. Larsson

M. Forssell   B. McBride   E. Adebayor

如有问题,可以pm我!
哈哈:唔记得:"祝大家好运"!:onion14::onion14::onion14:
原帖由 steve86 於 2008-5-11 01:48 AM 發表
buy already.....fulham, reading and birmingham

hope they play well until last second.......

good luck to everyone here
祝你好运啦,Steve兄!
原帖由 steve86 於 2008-5-12 12:41 AM 發表
Middle win 8-1...

i didn't buy mid's players......

sun ji hai get yellow....
真係估唔到最后一场米队竟然打开杀界!
之前仲担心佢哋会降级。。:onion02:
原帖由 feimiao0 於 2008-5-12 01:46 AM 發表
终于结束啦......最终还是不能升回三甲.....:019:

但发现一件有趣的事,被我放弃的球员通常都会有好的表现,比如这期的alves.........:onion03:

不过最终曼联还是棒杯...!!!!:014: :014: :014: ...
哈哈!飞兄,恭喜唔到你啊。。。。
但非常多谢你一路来嘅支持!
同时都要恭喜嗮曼联夺得英超联赛冠军宝座!
原帖由 steve86 於 2008-5-13 10:59 PM 發表
i get 6 at the end....

got any reward???

haha....whatever....i also will support fantasy next season!!:onion05:

now take a rest :sleeps:
Steve兄,真係非常多谢你对TVBNOW Fantasy Football一路来嘅支持!:onion14::onion14::onion14:
下季你一定有机会挑战冠军宝座!
新一期即将推出,大家有乜意见???
如果意见被接纳,将获得奖赏。
原帖由 devin 於 2008-7-13 09:10 PM 發表
除左每星期冠亚季军有奖励,

可以加个月冠军,

累积一个月的冠亚季军都有奖励,

好像真实甘有 month of team.
唔错!值得考虑。
Team of the month 非常吸引。
可能会另外分开来搞,
由會员发帖,写底自己嘅TEAM OF THE MONTH!
然后睇边位会员可以估中最多球员。
当然所有成绩都会以YAHOO FANTASY FOOTBALL为标准。
唔知大家点睇??
原帖由 knchung 於 2008-7-18 11:24 AM 發表
maybe we can add player of the month and manager of the month???
becos every month FA will announce the above player and manger of the month de.

and how about top scorer-golden boot of the season?? b ...
knchung兄你好啊!
唔好意思,迟咗回复你嘅建议,
我觉得每越最佳球员+最佳教练嘅建议几好!
可能仲可以分开来搞。。。
等我o念下先啦。。
至于FANTASY FOOTBALL,
依家正在筹备埂。
好快就有好消息。
非常多谢你宝贵的意见!