返回列表 回復 發帖

回復 #1 jj99xx 的帖子

旺下過場先!

農曆新年, 祝大家在新的一年裡, 事事順利,                               可以捉到一隻又肥又大的錢鼠!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #31 甘仔超 的帖子

多謝超哥, 大家咁話

我地一齊向版主拜年, 祝阿妹佢今年行大運, 永遠青春美麗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• lux1261

原帖由 jj99xx 於 2008-2-8 00:46 發表
多謝超哥, 大家咁話

我地一齊向版主拜年, 祝阿妹佢今年行大運, 永遠青春美麗
多謝J Sir
亞妹年初一睇醫生.
有成6日病假.
年初七人日開工大吉!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復 #33 lux1261 的帖子

小病是福嘛, 祝你今年好身好運, 龍馬精神
原帖由 jj99xx 於 2008-2-8 03:29 AM 發表
小病是福嘛, 祝你今年好身好運, 龍馬精神
小病是福?

咁我祝你:  3日一小病,7日一大福。。。

十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!
原帖由 大頭貓 於 2008-2-13 03:04 發表

小病是福?

咁我祝你:  3日一小病,7日一大福。。。

你係唔係人呢架?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-13 04:09 AM 發表

你係唔係人呢架?
嘩。嘩。嘩,我話JJ喎。。。。

又唔係话你,你打得我咁凄凉做乜呀  
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!

回復 #37 大頭貓 的帖子

呢呢呢...貓公又痴線啦, 正月流流亂七咁 up 野, 未到驚蟄就俾人打小人
原来大家都跑来 [url=forumdisplay.php?fid=147&page=2]打工仔樂園[/url] blow water...

回復 #39 jackz 的帖子

呢度太平d囉!人人有工開,萬事大吉!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-20 12:37 PM 發表
呢度太平d囉!人人有工開,萬事大吉!
not really la
like caroltam she's looking for job la.
and my buz not too good...
:onion31: geng

評分次數

• lux1261

路过:onion05: 拜访一下版主

評分次數

• lux1261

真喺好高深啵
I think all the police, custom or other forces in the whole world are the same.....