返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
2 [0 v- e6 x8 ^公仔箱論壇kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
www.tvboxnow.com" f4 \7 L6 R$ a; L) @4 J& P' f
分別係...呢部係新架囉www.tvboxnow.com2 a* r% T9 }# J$ o3 R
依家既旗艦機, 個款仲好靚仔
6 l% c+ {( }$ E' j8 Y; a+ w
4# 魚柳bell
: y( m, `. a% ]% F  C" _! V好型喎真係!金屬機身黎架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 k+ B; d3 ?" W) i/ n
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell tvb now,tvbnow,bttvb+ w  k7 _' D) C5 L3 z6 Y' s% u
好型喎真係!金屬機身黎架?
- h2 v  j" y! N6 x呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4 K4 U( N3 ^/ f4 ]% m: y6 ~www.tvboxnow.comkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
& X. O) `& ^+ Uwww.tvboxnow.com係呀, 質感好正
, @& Q# ~: H4 E6 _4 g  ^tvb now,tvbnow,bttvb你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長tvb now,tvbnow,bttvb2 }3 |9 ]( ]1 K* G9 Y- ~' x
魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
, s( q! v' X0 g, S1 A2 u# v快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell
5 M6 y, V) \/ n! N: i: W% x0 n好型喎真係!金屬機身黎架?tvb now,tvbnow,bttvb% x, z- H7 a- ]  e( h, b& \
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
- Y/ s0 D; ^# k: n# d3 t& k6 lwww.tvboxnow.comkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
6 y& T/ A8 W4 o/ S( p6 a' j
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
$ b% ?" e$ g2 c4 I# G
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
3 F1 f- x& ]9 w* c3 ]PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
2 w- n& a4 U, D/ D# k* G( q* @
估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急
% c" r" t4 }. x% q) J1 a' o3 P1 _公仔箱論壇見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???