返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- w/ X" |8 x8 q* Z0 Y0 X
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" I* W3 E$ Z1 H+ ~% i7 r
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
+ {! l  |' D/ uwww.tvboxnow.com黑色真係好型@@
- d  e. E. ]$ S# ttvb now,tvbnow,bttvb我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正9 g; q6 K  e7 X- u6 k0 E' n
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5btvb now,tvbnow,bttvb7 T% ~7 v% g& x9 @
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
www.tvboxnow.com3 L2 M) l) D- b
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正www.tvboxnow.com2 F/ v8 f$ n+ ^) l
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
* S/ w+ s; M1 B% L% }www.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! D7 {8 Z* P; w7 M6 h
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
0 C6 l' G9 K0 O5 z) M( k魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
# [5 q9 O/ b5 h! e( D6 T我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: L' F* O  V3 _! f" {
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
# q9 L& U! V' d5 \" s0 A) _  S, hwww.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
8 y* e. K5 m- ~! S* j. e2 Nwww.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
2 c. X/ |+ Y) `# z! p' w樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇3 s5 D, |# t3 R* w/ Z
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
# ?2 z5 A+ ~0 N9 P8 R6 mwww.tvboxnow.com同埋我覺得one影相靚d
公仔箱論壇. P: |! s, h5 g2 a! J9 l: g9 ^
我就鍾意one多d(所以訂左one)www.tvboxnow.com# p5 N0 _+ \% s5 g
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 B5 G; h2 T3 y; F
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- P, A0 t% A. d0 b4 ?9 x8 E. K
但S4好似都多左好多新功能..?
$ H3 N. x# x( Y, ?agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
- C* {' d1 C/ N8 i# _1 ]) u同埋我覺得one影相靚d' x$ k* K. x5 B% |
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 m9 S5 v4 ~) Y8 }" ?5 L8 z
如果講像素既話唔係S4高D咩
# T  S8 w) U# i  B1 O. o8 z& Fwww.tvboxnow.com但S4好似都多左好多新功能..?
- B; y; D4 f/ vwww.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
9 _( b/ b. K6 t. }+ rtvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
* P6 V; v' U* i# T; R8 owww.tvboxnow.com同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇& A7 J1 n  O0 J% G0 @
如果講像素既話唔係S4高D咩9 N0 @, S0 S( _* [+ r$ ]
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
' c( L7 i8 J2 K* }' Y( s) ^3 t$ x
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊公仔箱論壇9 Z: p/ x) ^9 ~+ O% o( J, [+ V
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
4 Q; F2 u! X; n  N* |1 C- X
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電% g% X" w# y) v2 g. G" Y$ ^
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁tvb now,tvbnow,bttvb  K) {4 y8 B0 O
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
1 [! U3 p+ q! a1 U8 |4 Y. o
如果係咁咁真係唔洗考慮....