返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐www.tvboxnow.com2 D1 Q8 I+ t0 O7 O' v- ^( N
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎
; n- G! n4 r/ |" J6 h: M希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐
% W, J9 e, G9 y* _; V- swww.tvboxnow.com想試下one好耐, 聽講影相好得
' _/ ?5 ^9 E8 k8 J巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
$ j4 I3 q& e+ e7 x# D( r, D
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎tvb now,tvbnow,bttvb; Q$ d# w$ `8 }! r. J4 o
希望嬴到部one返黎!3 Z7 M& f. ^; F; j7 ~" D
iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
5 h1 X- ]8 q+ X) Z( j/ d
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣www.tvboxnow.com4 d# r' Y$ |2 E2 ?0 Q  v
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
: k5 d# I7 I1 G7 H, T1 @
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
; u% P' L. W  ]6 ~6 H公仔箱論壇不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢# z2 V6 Q* U8 }
i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  V6 o7 z4 e& ]* v6 w
影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐
! O' S8 P6 V$ y" u* ^www.tvboxnow.com想試下one好耐, 聽講影相好得
! u5 y$ `6 G8 b9 I' N公仔箱論壇巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
6 c) V9 |3 S- W( R6 m+ q$ J0 a8 n公仔箱論壇one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好2 D0 m4 P  [7 Z; ?1 x
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
www.tvboxnow.com: |6 e# H$ J5 p2 }: Q
如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
9 h) q$ P$ _1 M  ^( N
one唔係得400萬像素咋咩?
) h$ u2 A5 ~/ D% ~www.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( s3 z/ h; ~  J8 q* ]# h
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
7 ]+ V# _- J! O3 k: S2 ~$ m1 Y公仔箱論壇one唔係得400萬像素咋咩?www.tvboxnow.com- }8 g) s- }; _. P% p8 c
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
; p# [9 h. Q3 }4 \, ]tvb now,tvbnow,bttvb但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
* a% ?# w& ~) ?5 S" ]+ D, e公仔箱論壇係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
6 s9 `5 I# i; w7 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
7 E0 n4 ]& H+ [' c  Myes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
0 E  C$ R9 ?; Q0 v不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Q3 U, }* @9 d4 l5 L3 D3 @" ~
不過聽講好多人訂....
* C# q! _( W. p! }0 R0 E- l公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
* U& w8 t" j* A4 P' @# N( p
我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到