返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
* a. A5 P8 K8 u0 v8 j, p: l# Y樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
8 Y4 f( n# S1 k9 m: k. xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' D% `* Q, {) }& u3 X
呢部好唔好用?未用過htc機
$ T5 l. L5 P% ^公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
" M( K/ O2 b- d* X
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
7 G. l' i) O4 V4 {4 ~* O6 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% f+ B6 _9 j0 N9 @, w" m# M
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
% [' M. B4 a! e0 r+ yacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
/ X+ M- a' k9 ^) j9 E7 K' z- Y- k8 Ptvb now,tvbnow,bttvb唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
# R& N+ P' @3 a1 @. a  g/ uwww.tvboxnow.com我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
  y6 x1 Y, x( p2 q& ltvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
# S6 i4 O  X/ k# E/ k9 g8 m3 _公仔箱論壇有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
3 Z2 @* I6 `, k2 Z) m& {. u
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛www.tvboxnow.com: e& ?0 d; P. j4 j9 ?  T' X3 }
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
) u. v% S- ~* `: I$ N4 K公仔箱論壇係呀, 我覺得白色幾好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  f; y- k7 g3 v2 A5 u- X
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!tvb now,tvbnow,bttvb3 G, G, Y7 z, m" z9 p
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 n; R9 f# |. K5 h- [7 l
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁www.tvboxnow.com0 ?: e4 s- H( F. c7 \
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
7 B8 }' h7 Z, j0 G2 w* G+ T- n: t* ytvb now,tvbnow,bttvb呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁公仔箱論壇7 L& r! }& M, J& U
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
0 d8 j4 J2 c0 e0 U9 P9 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
; A3 J- c% F2 Y$ u( n' g, g1 j- O公仔箱論壇真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' X" k3 m, @; j, D8 \. i
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
7 p; E# C0 l9 `* }, itvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" H7 n! T. s9 T
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU