返回列表 回復 發帖

你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d" @( B2 E: C+ Z7 f$ F) H
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
公仔箱論壇* _8 f' L3 G. a3 p
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇tvb now,tvbnow,bttvb1 @2 x, S# V4 z
晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
5 [. G! J, }5 o& C6 J' DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
4 O; Q( |2 l8 y" [
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣& _* P( h( e0 u# g- g
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
# }( q% Z0 u, }/ Qwww.tvboxnow.com$5898呀, 我覺得太貴
' I* @2 Z, o, R, n7 t* Q而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
5 o) S+ v: S( Q+ @1 O5 S& ]' y係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多www.tvboxnow.com" j! Y6 s* q, \+ \5 Q3 h
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
! m6 z' F% O$ a: B- P& l+ q# p公仔箱論壇咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 x& R+ N6 F) u* y7 t- L
$5898呀, 我覺得太貴tvb now,tvbnow,bttvb) u8 U: S+ l3 z% Z
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
5 W4 ~  e' d/ Z* \9 Rwww.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
公仔箱論壇7 Z- ]! N5 D0 m4 ^- k
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
公仔箱論壇0 a3 P- H& j1 l  p
$5898呀, 我覺得太貴
; @5 }$ b% j, D; [' [4 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
8 p* v0 A9 D5 L) b* e3 j晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
7 T  I! a9 c0 W) vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下咁貴
% [. j& q! o. Q2 \! E# {佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
: A# i% m8 {. {+ z4 n, G; C7 R其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架www.tvboxnow.com5 @3 P$ J# \( O( _$ O3 ^
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
3 v( l% c& x$ h7 b7 ereally?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩tvb now,tvbnow,bttvb) |3 ^; b2 _5 K' ?
沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
1 M- Q3 @+ i, r9 H: q今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 e/ t6 R3 ^& _6 z9 a0 j; T5 X
如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
one!!!!!!!!