返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-1-26 06:30 AM 發表

在下只是一位流浪人,在找楊左使~~
楊左使跟教主一起出外办事,各下找他有事吗?
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 08:59 AM 發表

楊左使跟教主一起出外办事,各下找他有事吗?
沒有事~
只是好奇~~以及...我是楊左使的fanz, 嚟攞簽名...
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-1-26 09:23 AM 發表

沒有事~
只是好奇~~以及...我是楊左使的fanz, 嚟攞簽名...
哈哈 ,等我有遇见他,我会告诉他的,:onion03: :onion03:
你们好啊
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 09:26 AM 發表

哈哈 ,等我有遇见他,我会告诉他的,:onion03: :onion03:
記得攞簽名wor~
大家都係使者,仲乜你唔駛出差,楊左使要去呀??
原帖由 任盈盈 於 2008-1-26 09:27 AM 發表
你们好啊
任小姐~~你老公令狐沖呢??

回復 #36 viento 的帖子

任小姐 唔答你
原帖由 viento 於 2008-1-26 09:32 AM 發表

記得攞簽名wor~
大家都係使者,仲乜你唔駛出差,楊左使要去呀??
因为教主喜欢用左手做耶,所以就带楊左使出门咯!

回復 #37 felixng2007 的帖子

人家答唔答我,又關你事

回復 #38 ckhooi74 的帖子

你教主比我打劫晒她的手提phone 跑去哭泣
原帖由 任盈盈 於 2008-1-26 09:27 AM 發表
你们好啊
你好!欢迎来到明教吹水馆,吹吹水!
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 09:38 AM 發表

因为教主喜欢用左手做耶,所以就带楊左使出门咯!
係唔係即係話你依只右手廢架

回復 #40 felixng2007 的帖子

你又做壞事啦~~
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 09:40 AM 發表
你教主比我打劫晒她的手提phone 跑去哭泣
唔会既,教主武功盖世,以你既功力仲没够班。
原帖由 viento 於 2008-1-26 09:41 AM 發表

係唔係即係話你依只右手廢架
哈哈!:onion03: 廢唔废试过就知,