返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lagwww.tvboxnow.com& G, H- j- r, K; I, R0 G  y
一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
' \  M; k+ H% Q2 N7 W; Q) q( Y4 x
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
0 }5 `& v6 a. x, t% Y4 ~. mwww.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
- |: C# \6 m* s$ i( q/ }唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
6 \" s7 s& i/ {+ O  }9 Gtvb now,tvbnow,bttvb唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
* k4 `) y& W9 D' B  v# N6 x6 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
" \3 y0 t& a+ J/ |$ w: x6 G# H聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
/ d0 n9 p4 ?2 c1 b! E公仔箱論壇下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 K1 l% R3 m9 F1 }! M; o
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
% h! L5 C$ O8 R$ |我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@公仔箱論壇) B0 r4 Q& W. ~9 O- j# C  D* m7 A. y, W
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
9 S9 t; Z; r2 |公仔箱論壇聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 D3 t2 S% [- _) A0 @$ |% o
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ x6 P4 c2 N% n* A, a
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
www.tvboxnow.com6 Q# r0 i; d) [; v
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del' M- m, I4 }! I
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
. {# Y# j1 p* V" [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@tvb now,tvbnow,bttvb- I- F6 ]  s& n* F) z5 p* Y5 e
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d" z+ ^" d) \  N4 b
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
1 K: Q0 }, S* \% `3 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@1 c) R, f1 h" W
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d; K2 [0 n, V/ D! ~0 G+ L( ~+ f. V
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
: P) ?# M, k" G# s- xone係咪最新個部?公仔箱論壇; k$ I. B( |% G% H' S
呢部好嗎?
; [6 n' c' e& Z! G0 Hwww.tvboxnow.com我都覺得one正d, 個mon靚好多好多6 ^1 K3 Q+ K) o$ }$ j
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
) b) o* `1 `  F9 ~9 J  r" X! ]) Hwww.tvboxnow.com咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
3 v: a# @* |0 n7 N公仔箱論壇syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
( g4 L6 H- ~; e! @5 W  l2 s咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??