返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
1 j3 s& y/ t+ r$ wtvb now,tvbnow,bttvb布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
www.tvboxnow.com' @* k. @' t& a3 r& u
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
! {. f8 T0 j' Q0 Cmaydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
8 ~: Q  y! m5 \+ z8 Z( C1 p公仔箱論壇s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
1 c% Y/ T% z" M$ @点解samsung的设计师没啥新创意的?
1 _! [3 Z; k5 F; r$ G" B公仔箱論壇三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
% \! U' a' `3 ^' x$ A9 U6 Ks4個mon好差?不過大dd@@0 `2 F8 M& e+ z; `+ c- W
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
- J. G6 e  L9 w+ t' j4 q
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...公仔箱論壇7 X/ v+ r5 L! Q( F
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
' u# N) z% [3 O! Vtvb now,tvbnow,bttvb而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb- S& ~5 t7 J! e) O
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
$ m0 F* n% ], e, I5 X部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右; `3 }) E& k8 w% l" R4 \+ d
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
公仔箱論壇3 }  u: k+ v: |" r8 c1 r( L  `
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,& e$ p) w( p+ B, H/ [, ]9 S
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
0 B5 b/ a. W) `1 k( f  sbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
公仔箱論壇0 ?4 ]  I  Z; h+ Q/ y
下點解得返8gb? d app冇得del咩
- |. z5 C- _+ c: u/ y- C. d
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架7 T  I7 `; Z- P2 J# \6 F$ C
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
公仔箱論壇3 m* v5 w3 G4 J  g7 c6 n% w
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
tvb now,tvbnow,bttvb8 i( M; K, D+ u- @
下點解得返8gb? d app冇得del咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ e9 ?* Z7 s. v+ z, k" e* _
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
公仔箱論壇. y3 Y+ [' ]2 r8 R* c+ m$ t
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快