返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
5 A# a* C7 V0 b布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
0 [1 H1 n2 K0 {- f3 J# Y6 n真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
8 n/ O; ~: v5 |- Z7 F* \www.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
0 E! p% ]) D% m' d# C5 Ks4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
: S0 [3 _) V% D8 e1 S( V6 o点解samsung的设计师没啥新创意的?
1 F& J( ]+ Z" A- y, y$ l( {( ?公仔箱論壇三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
. F: a( X& \: Js4個mon好差?不過大dd@@www.tvboxnow.com8 _/ G" v8 l4 _( Y3 y
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
公仔箱論壇& e0 K; m3 @$ E" y: ~9 W
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...2 a( \  D; Y4 q8 c8 d; {
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚dtvb now,tvbnow,bttvb4 q% u" R" Y6 T1 ~
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb# v$ T6 W& D3 D
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,* w, n- m# u( m# w$ ^- X
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
4 _8 u3 w- ]/ c# Rtvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
% e% d2 F! k1 ~, ?) M9 A公仔箱論壇me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,# b  Y! I/ I/ ]7 F5 w
7 @- e9 |% W, v' Jtvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
+ [4 I* Y* G% d4 ]: z$ R: CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下點解得返8gb? d app冇得del咩
0 f4 E) O" f% L  D" R
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
; t2 ?9 A' T  x: a$ b2 ^+ W+ F% p5 w: @你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
2 M$ h' A! Y- W3 {
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
2 j2 E. S# [6 a7 ]tvb now,tvbnow,bttvb下點解得返8gb? d app冇得del咩- ]8 g# S9 V5 ]1 j  A3 N
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
, \- P3 \/ i0 Mtvb now,tvbnow,bttvb就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快