返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正tvb now,tvbnow,bttvb0 {7 r" k  G$ ~, B8 M
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
- j9 F. e$ j" V1 e' Rtvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
" H1 |) b0 C+ C. i公仔箱論壇咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
6 a3 `- _: F+ Y- o/ o; A公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
8 l* r1 r' R5 f1 t2 q5 Q& w# z
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎; }2 Y) Q) o1 q- C; i3 j
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱公仔箱論壇( @% n2 |( @, `3 C4 Z6 Y% o1 _1 b
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
5 ?6 J% F. K! P" q( ~6 V5 F4 S( d' B: I連傾電話個d都會熱??: O" d' j9 L0 K3 D# E
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
www.tvboxnow.com; j; `, Y9 O1 B9 e/ h
連傾電話個d都會熱??' {  X7 ]' r" s" J# d7 X
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分www.tvboxnow.com5 O8 x$ Y% D' \! s. E. G
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
4 b5 g- V2 p# U+ E4 N係, 用一陣就會熱
9 _  V1 ?& K6 @7 Xtvb now,tvbnow,bttvb講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便tvb now,tvbnow,bttvb: M  A7 B2 w4 a9 C3 W2 s6 Z
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
( D' ^+ _) y5 a! c
SENSE TV係咩黎架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 r2 S6 @4 G% B
SENSE TV係咩黎架??+ a: Y: N3 p  s  P# ?$ n
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
/ x" q9 r& b! e& K8 Y可以將one當做遙控
9 r9 t# n8 C+ G) K& V5 ^0 E$ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
* C( v3 B8 F( Z3 A! V5 }' gtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" p4 F' p3 |) Q. G8 S4 b9 c
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
tvb now,tvbnow,bttvb) k* i# B  {3 b( W9 m5 v
可以將one當做遙控9 ?. j% F' m3 F2 u% q: }- c' k
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用6 D' H7 X7 Y) f: R( z2 U
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
9 x" ~. s. }5 K! |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁犀利
, K5 ~$ ~' g9 b公仔箱論壇我今晚都出去試下部機先
/ m1 o  y$ p- l6 Z我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架( R" ?6 j. q9 f8 `2 k4 I
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
公仔箱論壇. M) C8 E3 M' P! ~( [7 v
wow,你幫我打左支強心針
1 Y  Y0 v5 y0 I/ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
公仔箱論壇( I2 F6 P" c3 g( N& U  y
wow,你幫我打左支強心針TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" A8 w1 \; z! s5 Q; ?+ v8 p
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?5 v0 Q9 d. Z! W* U+ w
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
; ^$ F' H& \- x9 W& Z4 U, u1 ewww.tvboxnow.com我覺得d電都ok襟% k- I" {! {1 _" D
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: q% `7 `, v" s9 ?+ M. L& Y6 i
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm