返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
" G8 B( k/ B/ A8 d* F6 [7 a公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
/ w  @+ @9 ~- H! P0 Q公仔箱論壇咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
& K* M. w1 l1 c: _# V" wtvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?www.tvboxnow.com  M' i% r  Z4 e7 d: Z1 J; J
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" W( h& a3 c' ^  [7 }2 W
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
9 ?, W' p) m; K/ |# E; \6 h( y) S$ e講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
; T1 L- a2 Q1 Nmaydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
6 u: R, r+ |: w8 Z5 U. s: j  `4 _連傾電話個d都會熱??www.tvboxnow.com) F' V: w2 z  L% p
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
# E7 [; E4 p+ C0 f2 ntvb now,tvbnow,bttvb連傾電話個d都會熱??www.tvboxnow.com) F1 G) L' L2 k8 ^
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
; s4 E0 d1 ~7 d- w, Dtvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
公仔箱論壇" ?8 m1 c& S+ D! Q% B
係, 用一陣就會熱公仔箱論壇6 P: @! z& n2 m) l& w# D) v4 ?+ W
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便tvb now,tvbnow,bttvb4 w8 F6 a* P& G5 F, T
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
+ Q! Y( n# a) M9 W, pSENSE TV係咩黎架??
公仔箱論壇( \. c* z( U1 p* c8 ^
SENSE TV係咩黎架??
  f: p" g% \: N8 Y$ }  q- W. Awww.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
% M* a! p6 P( V) L/ y! A. C可以將one當做遙控
% i1 Z: h: h1 R3 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
" j; Q+ |6 i* _9 lwww.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- Z$ N: T# N7 c9 }  r* G' k
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
tvb now,tvbnow,bttvb0 ^, N$ ?- Q  v( ^9 q
可以將one當做遙控
; j- ^+ _7 A  \; n4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用公仔箱論壇. F- D9 _% n" `* G  K
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
8 X4 a+ W2 V, G
咁犀利* j9 x2 x7 u3 ]- w
我今晚都出去試下部機先
3 l' s- L* R% ]; YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架0 g2 h2 U/ `" u$ q$ Q/ V% c3 R
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
1 L' a6 d# e8 Y! h* p
wow,你幫我打左支強心針
! d2 _9 ~, u+ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
( S# f1 r4 F* l( n7 u: {wow,你幫我打左支強心針
. S$ Y9 o! Q! c6 u9 u9 ~! ]/ A6 _公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
4 f3 O* j0 ^! v  |9 b3 K4 jtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
' ?6 g/ X5 o2 x% G$ ctvb now,tvbnow,bttvb我覺得d電都ok襟
! p8 q  W; W# Y5 \9 [你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文www.tvboxnow.com' Q$ g) |9 K" z0 p, e- i+ _% O
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm