返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買4 B. Y2 }, p3 O; @6 B% u3 N
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
2 {* e- O4 H6 k- Q咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇! J0 l: f% A2 i0 n
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
; ~1 w1 W( S. u( p& B( o0 awww.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?+ L, o( Q+ U. o4 ?4 }
不過htc邊部好?
$ s' o7 D9 R' j' }9 e0 v係呀tvb now,tvbnow,bttvb' m2 r6 S6 D8 `: i
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱. g/ i7 v7 e$ V/ L- ?0 i
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
0 B4 c) W4 f. N$ a( ?2 B* u6 qtvb now,tvbnow,bttvb個個都話one@@
$ D& E* i/ q# E; n1 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
1 g( M  J8 }8 \" N: k【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
5 J4 C4 o! }9 ^( S7 V; E( Z3 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
7 {* }: O: K6 C( ]/ o蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
0 {, I$ |# Y# |1 i3 C9 \tvb now,tvbnow,bttvb我有d fd都咁講, lag應該係因為free ram唔夠啦, 聽佢地講得返7xx mb, 太食ram喇
8 U" T5 B3 o3 R  r* Y鬆餅人 發表於 2013-6-11 07:40 AM
* g. U- [5 |! @" L( \傾電話都過熱?!小心燒左喎@@