返回列表 回復 發帖

回復 #45 jacksonkua 的帖子

還沒搞好. . . :019:
我想沒可能再為阿仙奴俱樂部在Fantasy Football取得好成績
希望其他成員繼續努力

原帖由 woodstock1221 於 2008-2-4 09:50 PM 發表
還沒搞好. . . :019:
我想沒可能再為阿仙奴俱樂部在Fantasy Football取得好成績
希望其他成員繼續努力
哈哈,成千几万奖金,
唔好咁快放弃啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-4 09:34 AM 發表
哈哈!好啊以后就多啲上来啦!
大家好啊!我入来啦!!!
点解没人呢?我要走啦!:onion05:  各位再见吧!!!
原帖由 lma23 於 2008-2-5 12:19 AM 發表
点解没人呢?我要走啦!:onion05:  各位再见吧!!!
嗨!我唔係人。。
得闲多啲来坐啦。。
呢個星期有乜心水?:onion14:
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-5 12:42 PM 發表

嗨!我唔係人。。
得闲多啲来坐啦。。
呢個星期有乜心水?:onion14:
入来喝杯茶先,:onion14:
上個星期我个D分數又吾係几好啊!
我就一D心水都冇,咁你呢?有冇D..............
哈哈,呢期我又见到几位阿仙奴俱乐部会员"榜上提名"恭喜嗮qqhk兄van兄nicole兄仲有我哋嘅会长chu兄大家一齐努力啦。。。。:014::014::014:记得唔好买太多阿仙奴球员啊。。。。哈哈!
原帖由 lma23 於 2008-2-6 09:51 AM 發表

入来喝杯茶先,:onion14:
上個星期我个D分數又吾係几好啊!
我就一D心水都冇,咁你呢?有冇D..............
哈哈,唔好意思!
迟咗回复你嘅问题!

其实上星期我係睇好热刺可以大炒得比,
但净係Berbetov有入波(我简咗四位热刺球员),

另外之前我睇好同已经买咗米得保嘅Aliadirre,
点知我朋友建议我换去Milan Baros。。。结果。。。。

因为我睇上两個星期Newcastle对Middlesbrought果场波,
Aliadirre的确踢得非常出色!真係走宝啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-12 01:49 PM 發表
哈哈,呢期我又见到几位阿仙奴俱乐部会员"榜上提名"恭喜嗮qqhk兄,van兄,nicole兄仲有我哋嘅会长chu兄,大家一齐努力啦。。。。:014::014::014:记得唔好买太多阿仙奴球员啊。。。。哈哈! ...
眼見有傷放棄左辛特路斯....好彩新特蘭個後衛都唔差^^""
仲有7x分要追.....jackson兄仲o係好遙遠既地方....>.<"我要努力先得了...
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-12 13:49 發表
哈哈,呢期我又见到几位阿仙奴俱乐部会员"榜上提名"恭喜嗮qqhk兄,van兄,nicole兄仲有我哋嘅会长chu兄,大家一齐努力啦。。。。:014::014::014:记得唔好买太多阿仙奴球员啊。。。。哈哈! ...
恭喜!恭喜!:014:

原帖由 qqhk 於 2008-2-12 03:57 PM 發表

眼見有傷放棄左辛特路斯....好彩新特蘭個後衛都唔差^^""
仲有7x分要追.....jackson兄仲o係好遙遠既地方....>.
哈哈,qq兄,
我见你能够保持每场至少75分以上,
机会就会好大。。。

呢期有几为后卫都入波,
好似你简嘅Sunderland球员,
再加上我简嘅Bouma(West Ham),
仲有我哋都冇简到嘅Senderos,Spurs后卫等等。。。

呢期我唯一冇买嘅球员就係来自车仔同利记。。。
因为你场波我之前估计多数开细,
决定唔买佢哋嘅前锋。。。
而两位Keeper又几贵。。买唔落手。
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-12 04:44 PM 發表

哈哈,qq兄,
我见你能够保持每场至少75分以上,
机会就会好大。。。

呢期有几为后卫都入波,
好似你简嘅Sunderland球员,
再加上我简嘅Bouma(West Ham),
仲有我哋都冇简到嘅Senderos,Spurs后卫等等。。。

呢期我唯一冇买嘅球员 ...
我原本個acc都唔夠呢邊打得好....因為好多人升左價唔捨得放....
新特蘭係估佢win所以先入2個球員(仲要幾平...但有1個好似冇出)...反而大牌既ballack同胡禮仔就跌眼鏡
黎緊要放走車仔同熱刺d人了....希望可以高分dd啦^o^~大家加油唷~

回復 #57 qqhk 的帖子

之前我都有留意车仔中场球员,(20期开始)
好似Ballack,Philip,Joe Cole同Malouda都几平,
因为果暂Lampard受伤,我估计佢哋应该有表现,
而且Drogba仲冇踢。。。。

之后Ballack就坐上自升机,
而唯有选择放弃,

哈哈,其实我都几睇好Sunderland可以赢Wigan,
(之前两场冇表现)
但就估计唔到边位会入波,
所以就平平哋买咗Gordon。。。
好采仲有Clean Sheet。。。7分打底。
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-12 04:58 PM 發表
之前我都有留意车仔中场球员,(20期开始)
好似Ballack,Philip,Joe Cole同Malouda都几平,
因为果暂Lampard受伤,我估计佢哋应该有表现,
而且Drogba仲冇踢。。。。

之后Ballack就坐上自升机,
而唯有选择放弃,

哈哈,其实我都几睇好Su ...
我依家係"仇"緊龍門搵邊個.....又怕轉番艾蒙尼亞冇錢買....又怕列文到期唔出....

回復 #59 qqhk 的帖子

哈哈。。。我建议你搵啲有机会罗Clean Sheet嘅Keeper,
因为有成7分咁多!:onion14:
仲之边队对上阿仙奴就唔好买佢嘅Keeper就啱啦。。。哈哈!