返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-31 06:13 PM 發表

哈哈,QQ兄,
我就建议你下次唔好一次买咁多"同一队"球员,
如果佢哋冇表现,
你嘅分数会拉低好多。。。。 ...
>.<"我太懶了.....有時開工得閒就會睇埋資料...邊隊似嬴波就買果隊既人...依家就^^"~
不過阿仙奴今年後場既人真係好用....升左價又唔捨得放~^o^"~

回復 #13 qqhk 的帖子

大家一齊努力

原帖由 qqhk 於 2008-1-31 06:18 PM 發表

>.
哈哈,你遘得啱啦。。
呢几轮啲"后卫"都可以赚得好高分!
而大多数啲"高分人士"都係靠后卫分数赢人哋。:onion14:
你冇乜时间研究都可以有咁好表现真係令人佩服。

呢点就证明我哋阿仙奴会员个个都係识得睇波,
而且仲唔会遘得同足球冇关系嘅事情。
我为你哋感到骄傲。。。。
恭喜你们啦!:onion14:
希望我也能打赢你们啦! :019:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-31 09:23 PM 發表
恭喜你们啦!:onion14:
希望我也能打赢你们啦! :019:
杰少真係"识英雄做英雄"啊。
大家一齐努力啦。。。
恭喜你们啦!敬你们一杯!!!!! :onion14:
原帖由 lma23 於 2008-2-1 12:40 AM 發表
恭喜你们啦!敬你们一杯!!!!! :onion14:
多谢嗮lma23兄,:onion14:
你有冇参加啊?
大家一齐加油啦。。
原來第三名不是我:onion03:
要努力~努力

原帖由 woodstock1221 於 2008-2-1 05:23 PM 發表
原來第三名不是我:onion03:
要努力~努力
哈哈,唔好意思,
令你开心一场,
不过你呢期嘅成绩非常标致,
我都输俾你啊。
下一期努力啦。。。哈哈!

回復 #24 jacksonkua 的帖子

希望你今期分數可再高些:014:
大家一起努力:onion05:

原帖由 woodstock1221 於 2008-2-1 06:09 PM 發表
希望你今期分數可再高些:014:
大家一起努力:onion05:
哈哈,我啱啱买完啲球员。
唔知佢哋有冇表现呢??
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-1 09:11 AM 發表

多谢嗮lma23兄,:onion14:
你有冇参加啊?
大家一齐加油啦。。
! jacksonkua,我有, 今期分數吾係几好, 下一期我努力D!!!!
原帖由 lma23 於 2008-2-2 04:45 AM 發表

! jacksonkua兄,我有参 加, 不过 今期分數吾係几好, 下一期我会 努力D咯啦!!!!
lma23 兄,我见到你名喇。。
咁就大家一齐努力啦。。。:014: :014:
有乜需要帮手,可以搵我啊。。哈哈:onion18:
阿仙奴消息....今晚好似冇艾蒙尼亞....:onion03:

回復 #29 qqhk 的帖子

哈哈,唔紧要啦。。。。
我介绍你买Newcastle Given,
净话1。XX好平,
最后一页可以搵到佢。。。。都几诋买。。