返回列表 回復 發帖
玩少左1個星期.....>.<"
不過都好開心...冇阿仙奴我都冇機會上榜^o^(小弟有7個都係阿仙奴球員^^")
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-31 03:08 PM 發表

哈哈!qq兄,咁你一定有买Flamini啦。。
我第一轮有买佢,之后就卖咗,
真係可惜喇。
你第一轮就有90分,真係高手中嘅高手啊!
我念你好快就可以追上来啦。。。大家一齐加油! ...
有佢唷~...後防都係阿仙奴的....期待阿杜亞度下場有好表現啦~
原帖由 woodstock1221 於 2008-1-31 05:59 PM 發表
我一定不會輸給你的
努力~努力
我都要努力^o^!~
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-31 06:13 PM 發表

哈哈,QQ兄,
我就建议你下次唔好一次买咁多"同一队"球员,
如果佢哋冇表现,
你嘅分数会拉低好多。。。。 ...
>.<"我太懶了.....有時開工得閒就會睇埋資料...邊隊似嬴波就買果隊既人...依家就^^"~
不過阿仙奴今年後場既人真係好用....升左價又唔捨得放~^o^"~
阿仙奴消息....今晚好似冇艾蒙尼亞....:onion03:
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-2 04:35 PM 發表
哈哈,唔紧要啦。。。。
我介绍你买Newcastle Given,
净话1。XX好平,
最后一页可以搵到佢。。。。都几诋买。。
要左列文 ..
另外估布力般/保頓/偉根win所以要左佢地少少人
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-12 01:49 PM 發表
哈哈,呢期我又见到几位阿仙奴俱乐部会员"榜上提名"恭喜嗮qqhk兄,van兄,nicole兄仲有我哋嘅会长chu兄,大家一齐努力啦。。。。:014::014::014:记得唔好买太多阿仙奴球员啊。。。。哈哈! ...
眼見有傷放棄左辛特路斯....好彩新特蘭個後衛都唔差^^""
仲有7x分要追.....jackson兄仲o係好遙遠既地方....>.<"我要努力先得了...
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-12 04:44 PM 發表

哈哈,qq兄,
我见你能够保持每场至少75分以上,
机会就会好大。。。

呢期有几为后卫都入波,
好似你简嘅Sunderland球员,
再加上我简嘅Bouma(West Ham),
仲有我哋都冇简到嘅Senderos,Spurs后卫等等。。。

呢期我唯一冇买嘅球员 ...
我原本個acc都唔夠呢邊打得好....因為好多人升左價唔捨得放....
新特蘭係估佢win所以先入2個球員(仲要幾平...但有1個好似冇出)...反而大牌既ballack同胡禮仔就跌眼鏡
黎緊要放走車仔同熱刺d人了....希望可以高分dd啦^o^~大家加油唷~
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-12 04:58 PM 發表
之前我都有留意车仔中场球员,(20期开始)
好似Ballack,Philip,Joe Cole同Malouda都几平,
因为果暂Lampard受伤,我估计佢哋应该有表现,
而且Drogba仲冇踢。。。。

之后Ballack就坐上自升机,
而唯有选择放弃,

哈哈,其实我都几睇好Su ...
我依家係"仇"緊龍門搵邊個.....又怕轉番艾蒙尼亞冇錢買....又怕列文到期唔出....
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-29 11:13 PM 發表
入来同大家报告吓,:onion14:
最新累计排行榜,
头十名之内,阿仙奴俱乐部会员占据5位
分别係小第,chu兄, nicole2020, qqhk, van_pussy
大家一齐努力啦。。。  ...
上星期冇換人=.="慘死左///
原帖由 jacksonkua 於 2008-3-1 07:50 PM 發表
哈哈。。。咁呢個星期换咗乜人啊??:onion14:
俾個密码我下次帮手你换人啦。。。哈哈(遘笑)!
你应该信得过我啦?。。。:onion03:
岩岩睇過原來同jackson兄方向一樣~投放左好多資源o係利記^^"