返回列表 回復 發帖
參加[德甲拜仁長途計分賽]
次輪第14回 04月26日 拜仁慕尼黑 vs 雲達不萊梅
希基斯成績是2013/02/23         主         勝         雲達不萊梅         6:1=[+5]
我估  "差過" 上一季成績
次輪第15回 05月03日 漢堡 vs 拜仁慕尼黑
希基斯成績是2012/11/04         客         勝         漢堡         3:0=[+3]
次輪第16回 05月10日 拜仁慕尼黑 vs 史特加
希基斯成績是2012/09/02         主         勝         史特加         6:1=[+5]
次回合附加賽:
德國盃決賽 多蒙特vs 拜仁慕尼黑
1: 估今場90分鐘賽事波膽(估中有5分) 多蒙特 2-3 拜仁慕尼黑
2: 第一隊入球(估中有2分) 拜仁
3: 冠軍(估中拜仁贏有1分,估中多蒙特贏有4分) 拜仁
又打和喎........兩位大佬..........................大家幫手諗下點分勝負好嗎
huhut6432gj 發表於 2014-5-18 12:29 PM
歐冠盃決賽....馬德里打比戰....皇家vs體育會
我估 chlonline 會贏, 因為佢同我一樣估皇馬贏波.
chan200308 發表於 2014-5-20 03:20 AM
我都未估~~~~~~!!!
次回合附加賽: (2)
歐洲聯賽冠軍盃 皇家馬德里 vs 馬德里體育會

1: 估今場90分鐘賽事波膽(估中有5分) 皇家馬德里 2-1 馬德里體育會
2: 第一隊入球(估中有2分) 皇家馬德里
3: 冠軍(估中有2分) 皇家馬德里
次回合附加賽: (2)
歐洲聯賽冠軍盃 皇家馬德里 vs 馬德里體育會

1: 估今場90分鐘賽事波膽(估中有5分) 皇家馬德里 2-1 馬德里體育會
2: 第一隊入球(估中有2分) 皇家馬德里
3: 冠軍(估中有2分) 皇家馬德里 ...
zzleez ...
chlonline 發表於 2014-5-22 08:40 PM
最好估到去世界杯~
真係要估到去世界杯啦....
...已pm你了...
似乎.....好似幾兒戲咁哦....
其實...其實個遊戲是哥迪奧拿vs希基斯

宜家離題越來越遠....唔快d完結好似唔係幾好

比少少時間我諗下總決賽玩邊場好d,唔多想玩國友賽,不過唔國友賽又好似無咩好玩........... ...
huhut6432gj 發表於 2014-5-29 10:50 PM
距離世界杯不到兩個星期了...沒有打算搞大佢嗎?

13/06 04:00 巴西 vs 克羅地亞
1:半場波膽(估中有3分) 2-0
2:全場波膽(估中有5分) 3-1
3:讓球主客和"巴西[-1]"(估中有3分) 主
4:入球單雙(估中有2分) 雙
5:總入球(估中有2分) 4球

阿彌陀佛~
你地.....luke168都未估就全部買晒我會贏~
....

我估luke168 贏