返回列表 回復 發帖
PK陳會做傻事?? 絕對唔會
有幾勇敢呀, 佢公司推佢出來都只係想睇下重有冇機會搵錢
8 M) }7 ^: ]6 F6 f0 R呸~~唔好講到佢好叻~~令人反感

回復 #17 wwinglin 的帖子

應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,
8 [# T( m% f( Y9 J! V- J! Awww.tvboxnow.com我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,tvb now,tvbnow,bttvb% v3 P, x) h, s: L; U4 t
但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,

. N, Y; G7 D: ]% i! q6 Z! NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 x* T# G0 s) S  w, {) w, U3 n公仔箱論壇請留意jwxie518帖子公仔箱論壇9 s6 F1 a; L- i0 l: l! k2 i
http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=268475
, F% D& k# S3 j公仔箱論壇
1 D" @( J2 F! a9 t- `! [" z5 `( YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 甘仔超 於 2008-2-10 07:20 PM 編輯 ]
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:19 PM 發表
+ Z; Z6 K. c  d3 _+ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,' t& D: w1 q: a7 R
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,
$ S/ @* Q8 w/ A: x6 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,
! s) |# ]1 |( E% M" q8 S: D7 `, m9 a* |6 c$ l$ H5 n$ |
請留意jwxie518帖子
, D! F) s5 o6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=26 ...
www.tvboxnow.com7 X2 h$ v& m) D% p' B
請不要從覆回覆, 我已經看了, 不用你提醒

回復 #19 wwinglin 的帖子

我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:50 PM 發表 公仔箱論壇) z/ p! [) y: [3 D
我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
, z+ p) F# I. H& h  V- Y公仔箱論壇我知你唔知, 所以話你知囉~~有幾好笑
站出來唔好剛講大話喇
......問題是她不是話事果只...講不講大話,不是
2 c  c6 A8 ^6 X3 D* B8 G公仔箱論壇她可以做決定...
原帖由 city001 於 2008-2-10 02:30 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 I2 D% s0 R6 V+ c
阿娇,就当自己是汤唯了
www.tvboxnow.com1 F4 J# ~2 Y2 N6 v: x
但阿嬌青出於藍喎?湯唯瞓係度就搵錢,阿嬌瞓係度就蝕錢喎!(我指係本錢。)

回復 #24 Hubert28 的帖子

可以整整佢架嘛!
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 03:05 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; s% P; A- w+ Q
你睇下jwxie518嘅發言先啦,http://www.tvbnow.com/redirect.php?goto=findpost&pid=5686356&ptid=268475
1 e3 [1 G1 |' J- H& j0 j, P- ltvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇; J9 y7 f5 N4 p6 }# j. H. L5 [
可能遲咗入去, 依家變咗咁樣..............tvb now,tvbnow,bttvb" I4 @& ~: l1 \* H+ n

6 y" ]  k9 z. }) s. ?
) e- J9 J% [+ Z% P# ^  N- m4 u5 ?' gwww.tvboxnow.com公仔箱論壇; ?5 i, G% F& k& p" D0 v" i3 U
指定的帖子不存在或已被刪除或正在被審核。# o- k4 N  }& M+ }! @% J* V" X5 @
www.tvboxnow.com0 h  c3 V3 H$ ^' y9 z2 p
[ 嘗試轉入主題請點擊這裡 ]
* H4 s; u! D3 \www.tvboxnow.com" p: ?8 b$ u, r( f& v

" g6 a8 F# W# ^, e8 j: z  \9 U公仔箱論壇+ K  |; F" Y; W/ ^
講乜嘢???  self-censorship??www.tvboxnow.com* Q# y- i! K3 m. a

回復 #26 jj99xx 的帖子

講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
原帖由 甘仔超 於 2008-2-11 01:56 AM 發表
6 S8 u3 ?" {1 v講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
tvb now,tvbnow,bttvb' P9 r  L; q6 X, Q' l5 X
哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
原帖由 月※月 於 2008-2-11 02:23 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( C9 ~; k( |. i- R3 k9 \: r

- g; L2 C! ~4 _/ S7 Z. @/ `哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
% l  X4 n- H: O2 U0 J* x
我,拮,拮,拮....
原帖由 jj99xx 於 2008-2-11 02:28 AM 發表 : ~$ E& e! [% c+ ~% X* P
公仔箱論壇9 j% j' m0 w- u
我,拮,拮,拮....
公仔箱論壇4 {/ \1 ~7 K" X4 Q
我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵1 m8 [. m( z; L7 _3 e8 m6 p
你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024: