返回列表 回復 發帖
good morning kk

you have to change your thinking.
make some local friends and get involved into the new place!
Pedestrian_A 發表於 2016-9-8 04:46 AM
你唔係新加坡唔知新加坡嘅真實情況。
今時今日嘅新加坡人連鬼佬都睇唔起,點會睇得起外地華人啦。
原因係新幣同美金對比咁上下,連鬼佬都要黎新加坡打工。
新加坡人最鐘意講嘅,依架鬼佬邊似以前?依架嘅鬼老都冇錢嘅。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林

食咗識飛咩?
perfectman 發表於 2016-9-10 02:47 PM
食咗唔識飛,但係食咗會防止俾人睇唔起
大家好,好耐冇返黎皆因迷上pokemon go。
咁耐嘅遊戲點解依架先迷上咧?
全因超人模式囉
捉到几只咗啊
yxx01 發表於 2016-9-28 08:59 AM
唔敢咁离谱,係定一个地方捉整咗兩條暴鯉龍,6只哥達鴨,1只呆殼獸
得闲返黎睇下就有人生日,緣分啊
隨緣
lckiong

1 秒前TVB 88888888 元
積分轉出
破产
大家晚上好,好耐冇返黎啦
唔返黎唔緊要, 有糧出就OK啦
chan200308 發表於 2016-11-2 09:13 PM
帖數上得咁慢,經已考慮清盤,以後冇糧出
冇糧出 就會關門大吉
chan200308 發表於 2016-11-2 10:10 PM
清盤=倒閉
你都唔返多D黎,D帖梗系去得慢啦
lhy92725 發表於 2016-11-2 10:28 PM
唔使做咩
大家早午晚
在世界各地都有十分多的近視患者,部分人是天生的視力問題,但亦有很多人是因為小時候長時間的不正確閱讀或看螢幕習慣,導致這個問題的出現。雖然現在已經有不少解決近視的方法,例如是最常見的激光矯視手術。不過 ...
perfectman 發表於 2016-11-21 07:04 PM
如果真係面世,又得世界各地政府認同,我真係會去做。
KK都系都戴眼鏡嘅哦
成日對電腦嘅人,真系無邊個唔使戴眼鏡嘅
lhy92725 發表於 2016-11-22 12:29 AM
睇點對法啦,我嘅近視係以前蒲網咖蒲出黎嘅。
大家晚上好

開埋啲咁嘅號碼,發神經
用$20買123456都收$640
如果用$70買1234567就發喇
都收幾萬銀!

中頭獎嗰啲心清真係由天堂跌落地獄㗎!
原本以為中幾千萬,點知得返200幾萬 ...
perfectman 發表於 2016-11-26 09:55 PM
多d貼上黎,得閒係新加坡買六合彩可以取經下