返回列表 回復 發帖

2017年開始,本樓每月到達一千帖

成為吹水龍虎榜的人物,可得當時回帖數量嘅彩金(即1000帖1000萬)。
“若沒達到目標,龍虎榜成員每人可得1000萬獎金,超過1萬帖的成員可得3000萬獎金。

不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林

2017年開始,本樓每月到達一千頁

成為吹水龍虎榜的人物,可得當時回帖數量嘅彩金(即1000帖1000萬)。
“若沒達到目標,龍虎榜成員每人可得1000萬獎金,超過1萬帖的成員可得3000萬獎金。

之前將“頁”寫成“帖”,依架更改返,依個月目標較低(6000頁)大家努力啦
往事只能回味, 現今吹水好難達一千頁.
chan200308 發表於 2016-12-7 12:55 AM
盡力以為啦
like i said last time, you overestimated the posters here...
good thing is you save a lot of money because we won't able to complete that task.
Pedestrian_A 發表於 2016-12-7 05:11 AM
其實依度依然好多高手,唔知點解全部熱誠不在。TVB幣我好多,慳黎都係買分數。倒不如派咗去。
只不過希望大家搵返d熱誠嗻。
减薪
yxx01 發表於 2016-12-7 09:22 AM
2017經濟風暴
陈SIR 都话难
yxx01 發表於 2016-12-7 09:22 AM
冇咗d熱誠
另加:
每日吹水超過10帖,可得10萬獎金

希望可以吸引多d新人入黎吹水。
because you don't come here often anymore
Pedestrian_A 發表於 2016-12-8 03:12 AM
因为你少来咯
yxx01 發表於 2016-12-8 10:01 AM
KK少來
chan200308 發表於 2016-12-8 10:06 AM
入嗮我數
新加坡冇影响
yxx01 發表於 2016-12-8 10:02 AM
新加坡已經經濟風暴
2017开始啊 ?
yxx01 發表於 2016-12-8 10:06 AM
依架
KK呢架通常深夜先浦头一下子
lhy92725 發表於 2016-12-8 02:43 PM
月頭點都要浦頭
free2penny 發表於 2016-12-8 02:54 PM
kk每個月來一次
Pedestrian_A 發表於 2016-12-8 03:16 PM
老細係咁架啦
咩都係政府嘅錯,社會嘅錯,佢哋永遠都無錯嘅!
我有時同啲廢青講,佢哋成日話樓價貴,我問佢,如果跌50%,你有無錢買?佢地就支支吾吾,即係無啦,所以一切都係廢話嚟! ...
perfectman 發表於 2016-12-30 10:09 PM
如果樓價跌咗50%,證明經濟出現好大嘅問題,銀行會鎖水喉,平民更加買唔到樓。
kk
Pedestrian_A 發表於 2016-12-31 04:37 AM
蝦佬
魚佬, 蟹佬

where have you been?  busy hatching baby pokemon?
Pedestrian_A 發表於 2016-12-31 04:38 PM
long time dint ply .cos the fake gps app dint work
KK真系蒲头啵
lhy92725 發表於 2016-12-31 05:30 PM
喵喵好