返回列表 回復 發帖
可以full pay!
perfectman 發表於 2016-12-31 05:45 PM
平民
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK
free2penny 發表於 2016-12-31 05:38 PM
CEO
返黎啦有冇欠人錢啊
你欠我20億吹水費用
chan200308 發表於 2017-5-1 11:51 PM
3日内,你吹200帖出黎我就俾你
你失蹤時期我一路都頂住☯不正常人類研究中心 卐起碼值10億啦
chan200308 發表於 2017-5-1 11:59 PM
最多值5億
嘩,稀客呀,搞咩失縱咗咁耐呀?
perfectman 發表於 2017-5-2 11:30 AM
稀客乜我唔係依度嘅話事人咩
KK居然返佐黎?
lhy92725 發表於 2017-5-2 01:19 PM
係啊,貓貓
羊兄,1123好
最近几好吗?工作顺利吧?
女朋友有无乖啊
lhy92725 發表於 2017-5-2 04:48 PM
都係陰功啦
5億......好過冇

速速磅水啦
chan200308 發表於 2017-5-2 06:07 PM
已經唔係而家話事人係小強
chan200308 發表於 2017-5-2 06:08 PM
我嘅CEO罷工咗啊
可能已經成為老婆
chan200308 發表於 2017-5-2 06:08 PM
可能
間中啦
同你一樣失蹤於☯不正常人類研究中心 卐
chan200308 發表於 2017-5-2 06:21 PM
睇返記錄,整個月冇出現過wor
睇你自言自語咁寂寞,就同你講聲「早晨」啦。。
sjr86 發表於 2017-5-3 08:47 AM
新朋友你好
几时做左元老噶
yxx01 發表於 2017-5-3 12:30 PM
啱啱忘記做400就可以做元老,嗮多40億黎買分添