返回列表 回復 發帖
隨機派彩金,恭喜大家。DulanFai11 秒前TVB 100000000 元
積分轉出lhy9272530 秒前TVB 100000000 元
積分轉出yxx011 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出Pedestrian_A1 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出gracechanstuart ...
乜都傾會館 發表於 2017-6-30 11:23 PM

KK 晚上好!! 各位水區老友 早午晚好好好!

頭先派派下獎,去睇轉帳紀錄先發覺原來KK派左獎俾我,遲左多謝添!!多謝 KK!! 多謝 乜都傾會館!!!

KK、CEO、完美俠、小小強、陳SIR、貓貓、Maria靚婆婆 下午好!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

除非係好私隱嘅嘢啦,否則講真話都無咩問題

我就唔係好鍾意講大話嘅,要記住講過啲咩大話都好辛苦啫

不過有時無奈都要同女友講吓嘅

都係善意啫! ...
perfectman 發表於 2017-7-4 11:05 AM

完美俠大哥 下午好!!!

同意!! 不過同最親既人講大話,係冇可能既!!大家互相俾位啫!!!

KK、CEO、完美俠、小小強、陳SIR、Maria 靚婆婆、貓貓、羊叔叔.... 早晨!!!

各位其他水區老友 早午晚好好好!!!

新既一日又開始啦!!!

送上採自花園鮮花一束!!!

祝各位健康快樂每一天!!!

聰明嘅人係要識得扮蠢嘅!
perfectman 發表於 2017-7-7 03:04 PM

完美俠 早晨!!!

聰明既人要識扮蠢,蠢既人就會自作聰明!!!

KK、完美俠、陳SIR、小小強.... 早晨!!!

from your own personal experience?
Pedestrian_A 發表於 2017-7-8 06:56 AM

If it were, it's good personal experience!!

!

KK、完美俠、小小強、陳SIR、Maria婆婆、新朋友Charlie、路人甲大哥大、羊叔叔、靚貓貓 下午好!!!

Grace 今日去完街返嚟,買左生花生,先白鑊炒過,去衣,跟住大蒜紅蔥頭打成蓉,將蔥蒜汁加少許鹽擠入花生中拌勻,入焗爐350℉烘培20分鐘,製成Grace特別配方香蔥蒜脆花生,大家自便啦!!!

今日呢束鮮花,將會係呢一波花蕾最後一束了!!!

Grace 聽日再修剪施肥,個半月後再送各位鮮花觀賞!!!

大家好...小弟初來步到...請大家多多指教...
charlie417 發表於 2017-7-9 06:37 PM

Charlie 下午好!!!

我係Grace,現居北美愛達荷州!!!

查理, 新朋友喎!
perfectman 發表於 2017-7-9 07:45 PM

完美俠 下午好!!!

今日晚餐邊間米茲連呀??!!!

除非係朋友聚會啦,否則我是但就算㗎喇,邊間唔使等咪去邊間囉
perfectman 發表於 2017-7-10 05:36 PM

完美俠 中午下午好!!!

香港人人趕時間,食飯都要趕!!!

你好啊...會唔會有時差?
charlie417 發表於 2017-7-11 02:36 AM

Charlie 中午下午好!!!

有呀!! 依嘎時差15小時,香港7月11日中午12點,呢度7月10日夜晚9點!!!

grace姐自制咸脆花生,好似好正甘哦
lhy92725 發表於 2017-7-11 11:07 AM

靚貓貓 中午下午好!!!

以前只加蒜汁,今次加埋紅蔥汁,好味道!!!

KK、陳SIR、貓貓、Charlie、羊叔叔、小小強...中午下午好!!!

KK、完美俠、陳SIR、小小強、Maria 婆婆、Charilie、貓貓... 午夜好!!!

各位水區老友  早午晚好!!!

尋日買到鳳爪,整左一撐豉汁鳳爪,各位試下啦!!!