返回列表 回復 發帖
現在D機都系預你玩兩年到就覺得要換架啦
所以我唔會買太貴的機,費事到時要換機肉都赤埋
lhy92725 發表於 2018-9-24 09:06 PM
我都係兩年換一部 !
香港政府梗系欢迎自由行啦
甚至好多商户(至少药房SASA果D好欢迎啦)
问题系香港人觉得多佐人,自己消费唔方便,好多物品又无货
系麻烦架啦
正如广州,自从多佐外地人,现在感觉上好多地方广州已经被国语充斥了
工 ...
lhy92725 發表於 2018-11-27 11:23 AM
"广州話" 才是正宗的广州 地方語言, 我最唔鍾意由 "外語人" 管理, 因為佢地唔尊重广州話, 張广州話打壓 ~做二奶....~!
无理由架
现在注册微信账号系要手机号
手机号系要实名的
lhy92725 發表於 2018-11-27 11:36 AM
微信係我度, 暫時唔需要实名, 手机号都唔需要 !
理得佢有无通用,我地自己用到觉得好就系架啦
lhy92725 發表於 2018-11-27 11:59 AM

我都係咁認為 ! 態度正確 !
阿瓜面从来不会烦 ~~ 亞媽同女友一齊跌落水,你救邊個先
4461 發表於 2019-1-1 02:27 PM
我和你媽掉水里你先救誰?

請看答案

有一位老奶奶,突然不去跳廣場舞了,改為去學游泳!

大家都問:你怎麼改游泳了?老人家無奈的說:

“唉,兒子和媳婦吵架,每次媳婦都問:'我和你媽掉水里你先救誰?

'我不想為難兒子,所以就學游泳了!

”過了一段時間; 小兩口又吵架,

媳婦說:“我和你媽掉水里; 你先救誰?”

老公答:“我不用下水,我媽會救你的,她會游泳。

”媳婦不依不饒:“不行,你必須下水。

”老公答:“那你死定了!我不會游泳,我媽肯定先救我。”

折磨中國男人千年難題,終於被偉大的母親破解啦!
港女無胸,晾唔起件背心仔,雖然無嘢睇,但係好易喺側邊走光
perfectman 發表於 2019-2-12 12:34 PM
咁樣踩港女...? 好采我兩歲之後已經唔算係....
現場睇震撼好多架
重慶的,上海的,南京的都非常精彩
lhy92725 發表於 2019-2-15 09:27 PM
佢地多數為左乜野事, 攪到咁震撼?
女人要發爛渣使理由㗎咩?

我見過最好笑嘅發爛渣理由係:你做咩望住前面個女仔個 pat pat 呀?搭緊向上嘅電梯,如果隔幾級,前面一定係人地個 pat pat 㗎喎! ...
perfectman 發表於 2019-2-16 09:39 PM
唉....咁無聊...我睇youtube, d女人嘈得好大聲又巴渣...影衰我地女性形像...
14巴港女當眾掌摑男友,紅到上外國報紙

2013年嘅「14巴港女」事件,令香港揚威國際。當年10月4日,20姓鄭少女同23歲姓趙男友喺土瓜灣街頭爭執,鄭當眾掌摑懷疑不忠嘅男友,男方跪喺地上求饒,警方拘捕鄭 ...
perfectman 發表於 2019-2-16 09:47 PM
呢個好經典 ! 男仔冇 非士, 女仔無形像 ! 雙輸 !
過兩日又話元宵節喇,今年都好似無凍過咁!
perfectman 發表於 2019-2-16 09:49 PM
如果可以, 分d俾你就好啦 ! 多倫多凍過北極, 連溫哥華都落雪落到發癲...

我影的相片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其实嘞,用惯苹果机的人基本上唔会转安卓的
用安卓嘅人,基本上都系睇功能和价格
lhy92725 發表於 2019-5-24 06:00 PM
靚貓貓d觀點好貼地, 我都係咁諗!
三高,戒口得啦,食乜藥
lhy92725 發表於 2019-8-13 10:58 PM
我讀書時做  research essay; 寫過 Cholesterol, 75% 係自己身體做出來; 戒口幫唔嗮; 唔戒口死得仲快!
所以戒下口点都好过唔戒咯
lhy92725 發表於 2019-8-14 10:38 AM
咁又係呀! 吃少好多好野...總之有 3 高好煩...
好嘅無妨
壞嘅先有問題!
降TAG先係治本方法!
perfectman 發表於 2019-8-14 10:41 AM
我有d uncle 和 auntie 有3高...是但一高, 很多東西唔夠膽吃....藥就長吃...
我好努力工作架,问题个社会唔比我生存得奢侈啊老细
lhy92725 發表於 2019-8-14 10:37 AM
靚貓貓答得好幽默...