返回列表 回復 發帖
升級 Windows 10 之後,有甚麼隱藏要素要試試?不如啟動 “GodMode”「神模式」吧!單是聽到這個名就令人想看看有多厲害,究竟這是甚麼東東?

其實由 Windows Vista 開始,Microsoft 就隱藏了一個 “GodMode”「神 ...
perfectman 發表於 2015-8-7 03:03 PM
原來跟Windows 7的一樣
Windows 7的「GodMode」上帝模式
在桌面按右鍵新增一個新資料夾,然後把資料夾名稱改為以下內容:
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
簽名被屏蔽
三伏天,系要飲熱野架,其實系對你好的表現
條骨都無佐lu
大熱天時,喺條街熱辣辣請人飲熱奶茶,如果唔係見啲推銷妹妹幾靚女,我睬佢都傻!

perfectman 發表於 2015-8-7 05:51 PM
影唔到D推銷妹妹嘅?
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
KK都未答我用咩牌子移動硬盤比較好
lhy92725 發表於 2015-8-7 04:23 PM
比較出名同多人用就 WD & seagate,我自己就用transcend。肯定唔好嘅係Hitachi
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
有無咁明目張膽呀?
我就唔夠膽喇
perfectman 發表於 2015-8-7 06:07 PM
我唔起附近...冇得睇...
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽

想點?
perfectman 發表於 2015-8-7 08:14 PM
想吐
隔夜飯都嘔埋
條骨都無佐lu
比較出名同多人用就 WD & seagate,我自己就用transcend。肯定唔好嘅係Hitachi
tvbkk123 發表於 2015-8-7 06:12 PM
甘我買transcend, 仲便宜D添
條骨都無佐lu
kk  晚上好
你三安白做
blacker14tt 發表於 2015-8-7 03:54 PM
你去惠比壽吃和玩快樂嗎?