返回列表 回復 發帖
Nokia 就是只有那一千零一部,nokia 6, $2000 人仔不到那部,京東專賣
perfectman 發表於 2017-1-20 11:34 PM
我見到,價格系接受到,不過5.5寸,我唔系幾想,手真系好細只
條骨都無佐lu
perfectman 發表於 2017-1-21 01:23 AM
OK嘅,不過我都系中意鋼帶表
條骨都無佐lu
依个男仔表喔
yxx01 發表於 2017-1-21 12:11 PM
我基本上系從來唔買純女裝表嘅
我帶緊嘅都系大塊表面,傳統上你覺得系男裝表的鋼帶表
條骨都無佐lu
https://content.rolex.com/is/image/Rolex/?src=is%7BRolex%2Fshadow_oyster_submarinerdate_40%3Flayer%3D1%26src%3D41321%26layer%3D2%26src%3D41539_g_40%26layer%3D3%26src%3D41373%7D&$rv55-watch$歡迎 ...
Pedestrian_A 發表於 2017-1-21 05:48 AM
A貨我可以考慮,呢款藍色我都好中意
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
A貨rolex都要兩千喎

同埋依家無人講A貨㗎喇,至少都3A貨,超3A貨㗎喇
perfectman 發表於 2017-1-21 10:19 PM
2千接受到啊,我現在戴緊嘅都接近2千嘅表啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
精工都系幾有性價比嘅
條骨都無佐lu
都要現場睇過先比較好
條骨都無佐lu
各位 晚安
型 英 帥 靚 正
啲鄉郊地方,你點泊都無人理,亦無人會偷車,因為本地啲車架架都甩皮甩骨,係民宿用嚟接送客人啲車先會靚啲

民宿就一定會有專屬車位
perfectman 發表於 2017-1-21 05:03 PM
你要做鄉下人
我見到,價格系接受到,不過5.5寸,我唔系幾想,手真系好細只
lhy92725 發表於 2017-1-21 09:40 PM
放下使用
我基本上系從來唔買純女裝表嘅
我帶緊嘅都系大塊表面,傳統上你覺得系男裝表的鋼帶表
lhy92725 發表於 2017-1-21 09:43 PM
不要做男人