返回列表 回復 發帖
所以呢,你无得拣
lhy92725 發表於 2018-2-6 09:32 AM
wait till those mainlander bitches realize they can't make friends here and they will leave.  no point of paying $1000 a month just for a few hours three times a week.

they are not rich and live in a so-so area driving luxury version ford escape aka range rover evoque.  that's the worst car you can get in the market...
double K走佐去边
lhy92725 發表於 2018-2-6 01:29 PM
新加坡海邊
顶,新公司年会,居然邀请我前老细作为嘉宾之一
lhy92725 發表於 2018-2-6 02:08 PM
你舊情人
我呸,旧佢条毛
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
perfectman,幫我禮拜四買兩注六合彩
頂佢,去到新公司吃年夜飯仲會見到衰舊老細
仲唔中頭獎咩
條骨都無佐lu
爛口貓!

頭先同亞媽去買過年嘢,笑口棗,油角,蛋散,煎堆,糖蓮子,瓜子,朱古力,搬到我隻狗咁,仲要周圍送畀啲親戚。
perfectman 發表於 2018-2-6 07:58 PM
其實買嘅過程幾開心嘅哦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
星期四得800萬,我唔去買喎!
perfectman 發表於 2018-2-6 10:19 PM
買啦,話唔定就系你同我架啦
條骨都無佐lu
我又唔覺喎,周圍都係啲師奶,我一個傻佬拉住㗎車仔跟住亞媽尾,成何題統?
perfectman 發表於 2018-2-6 10:22 PM
阿媽贊你乖仔就抵返曬架啦
條骨都無佐lu

笑鬼死!

美國又話縮表,又話加息,啲錢唔流回美股市場,反而流咗去大陸,人民幣就嚟8算!
大陸又一個黃金十年喇
perfectman 發表於 2018-2-6 10:31 PM
人仔最近系升得幾快下
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽