返回列表 回復 發帖
你都幾直接,我啲朋友最多都係話唔會用手指撩人哋隻耳仔!
perfectman 發表於 2019-1-30 03:57 PM
已经好含蓄左,再直接我惊被警告
究竟港女可以有幾無知?可以有幾無賴?

是咁的,魚究竟有沒有體溫?關於這個問題,這些天網上進行了熱烈討論。皆因有疑似港女網民(港女),日前在社交網站群組發帖,表示到街市買活魚,即場生劏卻冷冰冰 ...
perfectman 發表於 2019-1-31 07:58 AM
港女大晒
4個人食咗我2千幾蚊,肉都赤!
perfectman 發表於 2019-1-31 08:07 AM
食甘豪,庆祝咩啊

第二碟系咩 ?四个人食得甘多
perfectman 發表於 2019-1-31 08:07 AM

完美俠 好!! 多謝你支持同評分!!!

都唔知幾奈冇食真海鮮囉,你真幸福!!!

帝王蟹
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
幸咩福丫,做水魚!

其實呢種海鮮我麻麻地,蒸魚先係我最愛!

發覺食嘢返大陸食真係抵/好食好多!
perfectman 發表於 2019-1-31 05:37 PM
怡保酱蒸非洲鱼
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
簽名被屏蔽
咁搞法,食酱定食魚?
我要求好簡單,薑蔥蒸,蒸熟之後加豉油熟油!
perfectman 發表於 2019-1-31 10:05 PM
是文冬姜
第二碟系象拔蚌

唔係慶祝,係見老虎啲同事成日幫老虎頂更,年尾請佢哋食飯啫,如無意外應該仲要食多2餐

蟹同象拔蚌都係自己去撈,一隻隻撈,無計!
嗰個侍應話4個人差唔多㗎喇
之後仲有個蟹粥添

結果又真係食 ...
perfectman 發表於 2019-1-31 05:26 PM
你真巧淫啊,请老婆同事食,佢地实锡嗮你
幸咩福丫,做水魚!

其實呢種海鮮我麻麻地,蒸魚先係我最愛!

發覺食嘢返大陸食真係抵/好食好多!
perfectman 發表於 2019-1-31 05:37 PM
食家

不过系大陆食最好系开发式厨房,如果唔系分分钟唔知煮咩出来
怡保酱蒸非洲鱼
4461 發表於 2019-1-31 06:39 PM
依个卖相唔掂喔
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽