返回列表 回復 發帖
特朗普指如果道指下跌1000點,當屆美國總統應該被射到太陽,絕無藉口
唔知特朗普依家有咩講呢?
perfectman 發表於 2020-6-12 09:03 PM
佢會話你扭曲佢嘎說話
簽名被屏蔽

扭曲?
perfectman 發表於 2020-6-15 12:21 PM
佢有冇回應阿 ?

依條友時常反口嘎啦
我现在见到特离谱出现都想笑
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
接下來嘎總統大選應該可以繼續當選,佢嘎所作所為充分表示出美國人嘎劣根性
其实公平D讲,人地本地人觉得个总统好就选了,至于佢点对外国人,可能都唔关佢地事
我有好多同学都移民美国,其中有几个系觉得特无谱好好的,我问点解,佢话佢对佢地所在州的政策好
有福利,帮到佢地好多解决财政问题,例如孩子就业,例如做生意嘅税务等各方面的民生
试问一个当地的人,享受到政府比嘅政策,点会觉得个头唔好
至于佢的对外政策,难听D讲句,关我乜事,我果几个同学都系甘谂嘅
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
其实公平D讲,人地本地人觉得个总统好就选了,至于佢点对外国人,可能都唔关佢地事
我有好多同学都移民美国,其中有几个系觉得特无谱好好的,我问点解,佢话佢对佢地所在州的政策好
有福利,帮到佢地好多解决财政问 ...
lhy92725 發表於 2020-6-16 10:00 AM
佢地所在州的政策好,唔關總統事嘎,關州長事

基本上有D州長同总统係對立添。

不過你最尾一句又有道理
唔系,我D同学话,系联邦政策,之前奥巴马政府无呢个政策的
條骨都無佐lu
唔系,我D同学话,系联邦政策,之前奥巴马政府无呢个政策的
lhy92725 發表於 2020-6-16 04:25 PM
咁都成功收買到美國人心啊
所以统计落来,他还是有支持者嘅,虽然闹佢嘅人都非常多
條骨都無佐lu
所以统计落来,他还是有支持者嘅,虽然闹佢嘅人都非常多
lhy92725 發表於 2020-6-16 05:11 PM
坏人也有支持者
邪教就係咁樣來
邪教徒比其他教派嘅仲要多
條骨都無佐lu