返回列表 回復 發帖
J神早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
火神祝融賀J神
J神榮升親王級
海賊會館火咁旺
第二部分已結束
特別遊戲來了,今次的第二部份遊戲估下我會送多少金額呢?
A:3億8千萬

B:5億5千萬

C:6億

D:6億5千萬

E:以上都不是:請註明_________

(每人只可參加一次)

知道答案者請發貼,歡迎參加 !

特 ...
timmaxsing 發表於 2013-11-22 12:24 PM
D:6億5千萬
最後四強:HENRY_168、luke168、SweetLemon、allo
誰是1.2.3名呢?
註:守候本館會開帖進行投票,進入最後四強參加者不能參與是次投票,以是公証
投票活動在H.K時間晚上公布
------------------------------------------ ...
timmaxsing 發表於 2013-11-22 04:35 PM
1.allo 2.SweetLemon 3.luke168 4.HENRY_168
J神早晨
多謝J神
以後叫J神 財神J先得
知唔知道我今天為什麼每位會送2千萬呀?答到就比2千萬+3千萬=5千萬給你,答唔到就送3千萬給你,請作答
timmaxsing 發表於 2013-11-23 01:38 PM
我可唔可以答啊
財神J下午好
財神J晚安
邊度有鬼
財神J早晨
>由3000帖開始至明早10時前
timmaxsing 發表於 2013-11-24 10:33 AM
乜唔係回覆一帖3千萬咩
OB仔囉,遲起了,3千萬覺得無距份,所以未帖多一次說是H.K明早時間截喎
timmaxsing 發表於 2013-11-24 10:50 AM
咁即系每帖3千萬啦
多謝  J神  親王。。
話咁快又 3000頁。。。。
SweetLemon 發表於 2013-11-24 02:22 PM
3000頁