返回列表 回復 發帖
KK你覺得我今天內會發多於1個遊戲好像好有信心喎
timmaxsing 發表於 2013-10-30 11:51 AM
緊係因為你唔係咁吝嗇嘅人
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
何來有個答案: ( D )呀,撞鬼呀你
timmaxsing 發表於 2013-10-30 12:22 PM
佢應該係想話 4
nikon-d7000一早選咗答案:4,不過可能來運亂你們嗎
timmaxsing 發表於 2013-10-30 12:33 PM
睇唔出佢咁奸
J神早晨
昨天發的兩封利是,一封是足球區贏錢的利是,一封是你答唔中,說咗給你的利是,OK嗎?
我昨日無嘜靈感遊戲發 ,所以答案是:發得一個遊戲
timmaxsing 發表於 2013-10-31 11:42 AM
OK
KK兄,你可到#111/1653#看看是否答到昨晚發的問題,會在今天16時截止
timmaxsing 發表於 2013-10-31 12:07 PM
你竟然問我d我冇睇嘅戲
我已PM
搶帖發問小遊戲:

已上引言問題遊戲共送出了多獎金呢?

A.送出2億3千6百萬

B.送出2億5千百萬

C.送出2億4千5百萬

D.送出2億4千萬

E.送出2億4千6百萬

F.已上都不是送出的金額,請註明金額:___________

...
timmaxsing 發表於 2013-10-31 04:28 PM
D.送出2億4千萬

評分次數

新出一項遊戲:該遊戲名叫:引言小遊戲,
玩法是先引言問題後,再選答出答案,就是KK及伊伊所用的格式啦
timmaxsing 發表於 2013-10-31 04:41 PM
俾特別獎金啦
你还要什么特别奖金啊!!!
lovebearhl 發表於 2013-10-31 04:52 PM
格式引用美麗
你發的帖1767#,我已LIKE啦,看到嗎?
timmaxsing 發表於 2013-10-31 05:00 PM
睇唔到
其他/她吹水區朋友無LIKE啦
timmaxsing 發表於 2013-10-31 05:05 PM
知啦,知啦
J神晚上好
J神早晨萬聖節快樂
J神兄晚上好