返回列表 回復 發帖
多D發帖風景圖片或好聽歌曲及吹水,下次億元就是你,要努力KK,現放送3百萬給你,作獎勵金
timmaxsing 發表於 2013-10-14 11:36 AM
努乜鬼黎啦,自己嘅竇都搞唔掂
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
早上一早去掃墓囉,中午才回來,煲劇,無嘜嘢做呀
timmaxsing 發表於 2013-10-15 04:24 PM
乜嘢日子啊,要掃墓
J神早晨
J神晚上好
J神下午好
真係好大雨今晚有派塞
J神早晨
J神
問題小遊戲:

小雲帶了20元,到便利店買公仔麵,它的售價是20.5元5包,每包售4.3元,

但小雲不夠買5包公仔麵,小雲會怎樣做呢?
有四個答案選擇該四個答案內含
不同獎金$18,888、288,888、1,888,888、3,888,888

答案A ...
timmaxsing 發表於 2013-10-19 02:33 PM
其實都要睇仲個店員熟唔熟,熟嘅話選B,唔熟嘅話選C
其實無話熟唔熟,你2選1選定一個,,是個問題,
timmaxsing 發表於 2013-10-19 02:49 PM
咁就選C啦,我唔鍾意欠人嘢
問題小遊戲選擇D,
唔夠錢買5包咪買4包咯,又唔平的幾多。

我成日都係咁買。。。鹹蛋 100NT 7粒。 我每次買3粒 50NT。
SweetLemon 發表於 2013-10-19 03:15 PM
我都算黎搞事架啦,凍檸姐仲搞事過我
選擇D 要解釋咖。。。
SweetLemon 發表於 2013-10-19 03:18 PM
台灣我唔知啦,大馬都係packing好嗮咗嘅
J神早晨
J神早晨
J神晚上好