返回列表 回復 發帖
   我都想集齊幾套  衣架有王者一套  同英雄2件  

如果有人送我ge話,仲好  或者大家交換:014:
原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-14 05:38 PM 發表

英雄護甲

英雄頭盔

英雄之劍

英雄之靴

英雄之墜

少什么?

集齊幾套 :019: 才看请楚 帮不上
幫到  我缺:
英雄護甲

英雄頭盔

英雄之劍
起碼你可以幫我集齊一套騎士裝備

我有多一個英雄之靴   有無邊個想要

原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-14 05:37 PM 發表
合成物品詳細信息
配置清單 聖騎士頭盔:1
聖騎士項鏈:1

合成費用 100
合成概率 100%
合成物品 法神頭盔
物品類型 頭盔
物品說明 智慧+500,法師專用裝備
防禦力:+4000
職業要求: 法師 性別要求: 任意
等級要求: ...
去什麽地方合成~~~   什麽跟什麽合成~~~  能不能詳細說說阿
原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-14 08:29 PM 發表

你要收集 不帮你

騎士裝備才有1set 努力打就会打到的
真係令人傷心 :onion03:   :onion03:   :onion03:
原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-14 08:34 PM 發表

快速入口:寵物倉庫 | 寵物背包 | 寵物裝備 | 合成物品 |送禮收禮記錄 | 組隊記錄

合成物品
我無合成物品ge顯示   而且點吾入去:onion03:   可能級數低  我都吾知點解
勇往直前  向最高進發
原帖由 jo7878 於 2008-3-15 01:53 AM 發表
三倍經驗卡         toyo88         1         送禮         2008-03-15 01:26:51
雙倍攻擊卡         shawn6027         1         送禮         2008-03-15 01:26:17
三倍經驗卡         Lampard-8         1      ...
收到  多謝曬la
絕對同意搾fit人所講
去目及下先
原帖由 jo7878 於 2008-3-16 05:35 AM 發表
她很美,我也是投她的.5號Darkn,一定3t 所以我也不去玩.下次la,
各位  我建議頭6轉都用法師....咁樣會升得好快所有素質點g+悟 性.0 -20級時學習光斬術 可以的話g學3個魔法 光爆術和炎爆術和催眠術, ...
真係精辟  

請問10轉后如果想做刺客  d數質點  點樣+a

我衣架7轉  係吾係10轉前最好做騎士呢
做騎士有d咩也需要注意ge呢   去邊度打怪升得最快呢????
原帖由 jo7878 於 2008-3-16 07:52 AM 發表
http://www.tvbnow.com/thread-291492-1-1.html  go see .most of them r useful .
做騎士有d咩也需要注意                   =打怪时要时常注意自己的防御力,如果看见某怪物攻击力高于你的防御力就要逃避这个怪物,如 ...
多謝曬    我都想試下吾同ge職業
8轉  準備選擇做刺客
家族的力量  
打個轉