返回列表 回復 發帖
論壇公告: [請忍耐多三天] 海外會員速度於4月6日前作改善

等了好久:014: :014: :014:
原帖由 willboy 於 2008-4-3 01:24 PM 發表

我都是海外, 網速沒有大問題@@"
这里变慢了很多 打怪就.... ............
原帖由 yfgary 於 2008-4-3 01:33 PM 發表
好彩... 我在香港.... 網速冇問題......
以前打怪会出现的字 "请等1秒"什么的 都好久没看到
原帖由 hihihuhu 於 2008-4-3 01:44 PM 發表
我又咪 一樣   慢到嘔電         

好耐都冇打過法神    啦      :onion03:
法神 ........你也不要我了吗 ..........
原帖由 hihihuhu 於 2008-4-3 02:03 PM 發表
我的好耐   J係 2日     :014:

請問你概係幾日呀        
1个星期多
沙漠綠洲 適合130級~170級

怪物名稱:戰神-天空
怪物級別:250
善 惡 值:8
怪物經驗:75000
怪 物 HP:0
最 大 HP:2250000
攻 擊 力:15952
防 御 力:13710

怪物屬性:金

經驗值 -15280534

您的寵物已經死亡!
點擊去復活

寵物名字:坏蛋靈獸族
寵物級別:13轉812級
寵物性別:雄
寵物屬性:木
忠誠度: 100 死忠
善惡值: 65535 (正義)
狀 態: 生存
迴避率:99%
掉寶率:434

寵物素質
力 量:2681
體 質:0
敏 捷:1201
智 慧:501
耐 力:0
悟 性:83
攻 擊:698644
防 御:4099
魔 攻:177862

没用分身术 被一击打死
原帖由 公子 於 2008-4-3 08:06 PM 發表
只能說一句…

恭喜你丫…
谢谢你

成功贈送給 lyw1114hk 1 個 雙倍經驗卡

成功贈送給 UniAbysmal 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 andrew123 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 willboy 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 喵喵囡囡 1 個 三倍經驗卡!

原帖由 公子 於 2008-4-4 12:47 AM 發表
:019: 點解無人比我既,我都想要丫
蛋蛋 蛋蛋 :onion03:

你地真係好好人
是jo交待的 谢她哦:onion14:

成功贈送給 公子 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 qooqoocool 1 個 三倍經驗卡!
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-4 12:51 AM 發表

得我一個2倍!!!!!
因为....:019: 所以先给雙倍經驗卡
原帖由 baBysTrawbeRry 於 2008-4-4 01:15 AM 發表
哈哈..我想要复活宝石.??有人肯低价卖吗??
成功贈送給 baBysTrawbeRry 5 個 復活寶石!
原帖由 公子 於 2008-4-4 01:25 AM 發表
多謝哂蛋蛋

:onion05: 我又路過啦,各位好

成功贈送給 baBysTrawbeRry 5 個 復活寶石!

慢慢用唷
下次不给你了
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-4 09:08 AM 發表
:onion05: :onion05: 蛋蛋~~~你太好啦~~~

我可唔可以再贪心少少,要多张啊???
成功贈送給 喵喵囡囡 1 個 雙倍經驗卡!
原帖由 yfgary 於 2008-4-4 09:37 AM 發表
有野送.... 我又要....
爱上你 的存款
原帖由 yfgary 於 2008-4-4 10:38 AM 發表
蛋蛋... 我要10倍經驗卡.... 快d俾張我.....
你的1天利息可以买很多:014: :014: :014: