返回列表 回復 發帖
sor 法神入晒家族倉了!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 水晶人 於 2008-9-28 20:31 發表

謝通知~~~
正在準備清倉~~~

我唔係水星人,我係地球人~~~
http://www.tvbnow.com/viewthread ... age%3D1#pid12217742

有關寵物版本更新後既疑問!!??
我想問下寵物版本更新後

1.更新後個人既身上裝備同倉庫內既一切物品都不會少?!

2.更新後家族會否解散!?

3.家族既錢庫同物品提取上限可否改大佢 家族倉庫因太多物品存放爆晒上限 提取限制最大(已經改大左)都係好少
提好耐都提不完 唔知道版主可否幫下我地!?

4.個人級數同寵物幣不變, 咁掉寶率呢?!

THX!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 jellypowder 於 2008-10-19 21:11 發表
您有154篇帖子可以兌換經驗 兌換
您有25200分鐘在線時間可以兌換經驗 兌換
快速入口:寵物倉庫 | 寵物背包 | 寵物裝備 | 合成物品 |送禮收禮記錄 | 組隊記錄 http://www3.tvbnow.com/images/pet/pet/dragon/dragon5.gi ...
倉大把復活石 請自行取用!

原帖由 坏蛋小子 於 2008-12-7 00:59 發表
谢谢你 有$$买卡了
WELCOME FRD!

原帖由 坏蛋小子 於 2008-12-7 00:59 發表
谢谢你 有$$买卡了
長期大量收購神秘裝備和寵物幣!!! 有就PM我!!!

寵物家族已經可以日日去家族拿錢....暫時無意發工資!

利是已經放入倉庫 如家族成員上線 請自行提取!!!
祝各位新年快樂!!!

原帖由 geese 於 2009-1-28 05:03 發表
皮利斯 Any Good item have right now ?
I skip this long time @@
好野都要比錢買!
http://www.tvboxnow.com/thread-566592-1-1.html

原帖由 zilenazrael 於 2009-1-29 04:28 發表
可以话我知,点解我申请加入家族甘耐都未批的?
不好意思遲左處理.... 已經批左!!! sor & thx!!!

組隊最好搵外國住既朋友 咁就可以你日間打 佢夜間打...咁就24小時都升緊級.....

善惡值65535          << max
max左就不得再升!

會 什麼都無晒!!!

WELCOME

原帖由 Uesugi 於 2009-1-31 13:25 發表

好哇!!!你说WELCOME。。。我来打劫你了!!!571307

没办法。。。钱难赚,卑钱卑钱!!!571308

你不卑。。。我就打你成gum。。。571309

哈哈!!!571310 ...
TVB: 1267286 元
存款: 237 元 <<你不放入銀行?!

我邊有錢.....
你眼花....XPXPXP

PS:公仔好CUTE!!!

炎天我都係得一把 重係買返來...><"

而家打套裝/物品好難同少...如果2手市場有就買....