返回列表 回復 發帖
原帖由 bourget 於 2008-3-9 12:38 發表

thank you very much Mr Q
WELCOME FRD!
岩岩清倉 藥水有多 賣出賺錢又不多....比你法師用好過!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

加油 而家越來越多人玩...^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 yfgary 於 2008-3-10 11:18 發表
唉... 都唔知有冇可能追到你地....... 真係漫漫長路....
以前沒有3倍卡
而家你地可以3倍速度上來.........

原帖由 furniture 於 2008-3-10 11:35 發表

你都可以3倍速度升升升 ...... 我服輸喇 24 轉
我都好少用 雖然我有多餘既錢 不過我都覺好貴 如果要平均返個收支 用3倍卡係無可能....
就升一轉來說 我相信用1千張卡都不夠升一轉用....

原帖由 yfgary 於 2008-3-10 11:46 發表
唉.... 不過而家個網都好唔穩定.... 成日都好慢...
X2....>.<"

原帖由 如來彿祖 於 2008-3-10 12:47 發表
我刚加上的,但查耿点解入不到,测试中.

你入到吗?
入不了
級數問題.........佢都唔係同資料一樣 13轉就可以入!

我想要新套裝多D......^^

天馬流星拳!?HA HA AHAH......正!^^

原帖由 水晶人 於 2008-3-10 16:41 發表

用升級卷 升佢地做黃金聖衣
初時係青銅 之後升上去 變黃金聖衣

聖騎士軍團 [水晶占星館] ~ 今日展示一下什麼叫以德報怨既氣量!  
└亦多謝某人令大家明白傳說中叫以怨報德係什麼....:onion31:

http://www.tvbnow.com/thread-291891-1-1.html

原帖由 lukeong 於 2008-3-10 22:49 發表
支持水晶占星館
我也想要加入:onion05:
本貼第一頁 有好多資料參考!
如岩既好歡迎一齊參與!

你由昨夜胡言亂語到今早 籍口多多 你有咁既精力不如留來打怪....就什麼都有....

對住你 突然覺得你不知道可笑定可悲.....如果你覺每個人都欠你 你生出來個世界就欠左你既 我提議你早日自行離開 去你想去既家族 搵個日日比你罵 你又日日拿套裝既好地方.....

唔好再騒擾本會想問問題既版友.....咁係好無品既行為.....

完!

原帖由 chiudotcom 於 2008-3-11 07:16 發表
族長可唔可以教下我點樣賺錢錢呀@@"
就黎轉生都唔夠錢啦 :(
如果想省錢用騎士係最省錢既.....
用法師係最晒錢.....
之後係剌客...
另外用財富介子可以在打完一隻怪之後得更多錢!

2倍卡應該不會買...因為有50張3倍卡係倉.....
但會想下有什麼新野可以提供比大家....(計劃中 ....如2倍攻擊卡)

恭喜晒 52掉寶都打到!^^

原帖由 涼風浪子 於 2008-3-12 17:10 發表
哈哈~打到王者頭盔了!   雖然5轉領了1個出來!

還是把打到的捐回家族倉庫好了!   ^o^y
好少人好像你咁會捐返出來!^^