返回列表 回復 發帖

完场赛果

AC 米兰 0-2 阿仙奴

入波:Fabregas,Adebayor

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
下半场,米兰球员体力透支,是比赛关节所在!
阿仙奴由Fabregas入世界波,
成为比赛转泪点。

回復 #124 chu553358 的帖子

哈哈。。慢慢来啦。。。

回復 #122 crashersus 的帖子

多谢Crasher兄支持!
多谢大家支持!
阿仙奴踢出风格,
大家早斗 ,我会睇迈所有Highlight

哈哈Wood兄应该最开心,
因为赢波又赢拨衫!

回復 #130 天一 的帖子

哈哈。。。天一版主!
阿仙奴赢波啦。。。
原帖由 天一 於 2008-3-5 05:45 AM 發表
阿仙奴王朝正式哒出第一步......
哈哈。。唔知下一场会对上边队呢??
阿仙奴后生仔证明自己可以踢赢经验丰富老将。
呢点值得大家开心。
Sevilla 3 - 2 Fenerbahce 仲未分胜负,
依家加时比赛!
希望Fenerbahce赢波,
因为可能是下一个对手。
原帖由 chenseon 於 2008-3-5 05:58 AM 發表
Go Go Go Arsenal... Today they played very well... No fear... No nervous... They deserve to win... They beat The Best Club in the world (AC Milan) and write a new record at San Siro... Only Arsenal ca ...
chensen兄,
多谢支持!
阿仙奴变成"意大利球队"杀手!
原帖由 天一 於 2008-3-5 06:00 AM 發表

哈哈哈.....等佐80几分鐘...終於都入波....心情真係好興奮.....點知收場前2分鐘ade又有驚喜給我.....
之前先同ed仔講ade踢歐冠7場都未入波....點知就講就中....:014: ...
下半场Kaka,Pato错失几次机会,
而且Flamini都mark得几好,
可能米兰球员下半场体力透支,
所以阿仙奴笑到最后!
原帖由 天一 於 2008-3-5 06:02 AM 發表

6點了波...仲唔去睡啊...??聽日唔賽做??
哈哈。。。睇迈Sevilla加时比赛!
CH813
听日8点要起身,
但依家太兴奋,
好难睡得着。。
Sevilla VS Fenerbahce 可能要踢点球来分胜负!
加时比赛进行23分钟,
Still 0-0

回復 #144 天一 的帖子

哈哈。。。万一老婆起身,
见我未睡。。。:024:
后果。。。。
Sevilla出局!

希望下一个对手是Fenerbahce
原帖由 天一 於 2008-3-5 06:26 AM 發表

哈哈哈.....你gam疼老婆....kui一定唔捨得罵你geh.....
哈哈。。唔樨"疼"...樨" "" " "!!

早斗啦。。。哈哈。。。天一!