返回列表 回復 發帖

好經典的對決...
甘得闲啊,呢排无事忙?
lhy92725 發表於 2018-3-22 10:09 AM
忙裡偷閒....你呢?
对决完之后呢
lhy92725 發表於 2018-3-22 10:11 AM
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Dragon_Ball_Super_episodes#Season_5:_Universe_Survival

69集睇到130集
是時候要開nba 季後活動了
BeiDouChef 發表於 2018-4-23 11:51 PM
你知不知道...你知不知道...我等到花兒也謝了...
拿督大人好耐唔见
lhy92725 發表於 2018-4-24 09:54 AM
貓貓安安
我以為你去參選了 我會儘量安排
BeiDouChef 發表於 2018-4-24 01:51 PM
感恩感恩
東岸
多倫多速龍,波士頓塞爾特人,費城七十六人,克里夫蘭騎士

西岸
侯斯頓火箭,金州勇士,猶他爵士,新奧爾良鵜鶘

額外獎金游戲題 ﹕克里夫蘭騎士 4-3 印第安納溜馬
最近生意好嗎
lhy92725 發表於 2018-4-24 10:22 PM
ok啦...因為大馬即將大選...不過d人都冇晒感覺啦...咪又係咁過!
東岸
多倫多速龍,波士頓塞爾特人,費城七十六人,克里夫蘭騎士

西岸
侯斯頓火箭,金州勇士,猶他爵士,新奧爾良鵜鶘

額外獎金游戲題 ﹕克里夫蘭騎士 4-4 印第安納溜馬 ...
4461 發表於 2018-4-25 08:01 AM
賽制係7場4勝...冇得4-4打和...

哈哈...好得意...結局會係點...有冇人可以話俾我知啊!
今朝克里夫蘭騎士客場87-121慘敗
星期一主場同印第安納溜馬決一死戰
居然系速龍入佐季後賽
lhy92725 發表於 2018-5-1 02:53 PM
速龍係東部第一...聽朝主場對騎士...佢地好可能會打敗騎士!
但之前我見都唔系打得幾好架
lhy92725 發表於 2018-5-1 09:16 PM
http://www.espn.com/nba/standings

佢地今季打左82場波...贏左59場...東部第一...全聯盟第二
Boston
BeiDouChef 發表於 2018-5-1 11:15 PM
如無意外東部決賽就是Toronto對Boston啦!
我上次去大马,居然无去双子塔哦
lhy92725 發表於 2018-5-4 09:39 AM
那您去了哪裡? 有沒有拍照?