返回列表 回復 發帖
其实浏览器边个最好用
lhy92725 發表於 2014-6-18 05:44 PM
每一個都差不多 firefox越來越差
每一個都差不多 firefox越來越差
BeiDouChef 發表於 18/6/2014 05:46 PM
用得就唔好嫌啦唔係就唔使嚟吹水咯
認真睇真啲真係又真係
今晚咩天氣 熱到
大廚晚上好。
pop up越來越多 ﹗ 2879487
BeiDouChef 發表於 2014-6-18 05:25 PM
用adblock plus. 但wifi至有效。
我有用~5用根本5得 廣告多到...
話時話,今日我呢邊今日去返34度已經算好啦
條骨都無佐lu
我這邊 焗爐一樣
前幾天我這邊都系,每日都37度以上仲要無風
條骨都無佐lu
我這邊下午有時天黑下雨

但下雨後完全沒風 晚上好熱

好想吃西瓜解署
我呢邊街頭好多西瓜山咯
條骨都無佐lu

[游戲] ★★★ 世界盃-有獎競猜遊戲 ★★★ [第二輪]

FIFA World Cup Games Info

正確回答以下問題,最高獎金為TVB$10,000,000,多人估中派彩方式 如下 註:派彩名額最多十名(max 10 winners ONLY)

五題全中:五題全中者獨得   TVB$10,000,000獎金/會員
如冇人五題全中,中四題獨得 TVB$8,000,000獎金/會員
如冇人中四題,中三題瓜分    TVB$6,000,000獎金
如冇人中三題,中兩題瓜分    TVB$4,000,000獎金

如冇人中兩題,中一題瓜分    TVB$2,000,000獎金

註:派彩名額最多十名
例:如有人中五題,無論人數多少,中四題者亦不會獲獎。
如有人中四題,無論人數多少,中三兩一題者亦不會獲獎。
如此類推

(D) 烏拉圭 @ 英格蘭 ~ 比赛时间 : 20/06 - 03:00AM
        (C) 日本 @ 希臘 ~ 比赛时间 : 20/06 - 06:00AM
        (D) 意大利 @ 哥斯達黎加 ~ 比赛时间 : 20/06 - 11:59PM
        (E) 瑞士 @ 法國 ~ 比赛时间 : 21/06 - 03:00AM

游戲題目﹕
                     第1題: (D) 烏拉圭 @ 英格蘭 哪隊勝出? (英格蘭 讓0.5球)
                     第2題: (C) 日本 @ 希臘 哪隊勝出? (日本 讓0.5球)
                     第3題: (D) 意大利 @ 哥斯達黎加 哪隊勝出? (意大利 讓1球)
                     第4題: (E) 瑞士 @ 法國  哪隊勝出? (法國  讓0.5/1球)
                     第5題: 四場比賽中 哪一隊進最多球?
額外獎金游戲題
波膽遊戲題 請列出 - (四場選一場 請答出正確的賽事比分)
額外獎金是 TVB 8,000,000/會員

*派彩名額最多10名 先到先得*

截止時間:開賽前,香港時間6月20日3:00AM (GMT+8)
為方便派彩,請各參加會員以以下格式參加

游戲(A)
         第1題:答案
         第2題:答案
         第3題:答案
         第4題:答案

第5題:答案

額外獎金游戲題 :答案

參加者發帖後切勿更改答案,違者參賽回帖作廢,並褫奪本遊戲參賽資格。
答案以FIFA.com公布資料為準

此游戲只歡迎有被邀請的會員 & 對足球未認識未出世的小靚仔參加
所有遊戲獎金由 Money Gang™ 統籌&提供
若有興趣提供贊助遊戲資金或
游戲上的問題需要解答 請PM本人 BeiDouChef
保留
第一題:烏拉圭
第二題:日本
第三題:意大利
第四題:法國
第五題:法國
額外波膽題:意大利2:0哥斯達黎加

評分次數

條骨都無佐lu