返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.
3 P& m# |7 }1 b- `" a公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
& y& M* ~2 H/ Z5 N7 b. \7 v大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
' S$ j; C6 f3 V2 ~1 P) DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
公仔箱論壇- M7 ?  R) r  a& `) h
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。% k; }( h/ T9 v/ s% d
其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...tvb now,tvbnow,bttvb' q' Y" d+ d+ S: P
leekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( Q! L1 V) X4 a$ ]- `$ L5 W$ u; K

; R, k0 e% e6 ~$ H1 vwww.tvboxnow.com潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱. 7 k) K% a. I$ b9 c. Y( L' s
我比較仲意田蕊妮
. S# r0 w; F8 Q# i) Z公仔箱論壇
+ V! a1 d; V! V1 f" f公仔箱論壇潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
" U: l. l7 l  C) Q) N, Etvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 f2 G0 P9 W& K) x  p

9 ]6 e8 u; N! X" f9 ^8 L' |; ?  X% s* Pwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com: D+ Z' t; ]. z  N
我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱. www.tvboxnow.com8 i/ K$ c, r$ a8 D
我比較仲意田蕊妮
5 K( R7 c" ]6 G9 p9 |' i+ cgigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Z, `- b8 f( r9 J- ^

1 c* O: e0 _: u: n* t& W0 t' Utvb now,tvbnow,bttvb身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 O6 ~$ _4 k0 Y' t4 s2 v$ Q
wewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
3 j0 U1 V& N( P2 gtvb now,tvbnow,bttvb) M# r  j* u' m
其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! c8 h% {" r( j0 D$ u# B2 _+ }+ c
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
6 _- e0 k- |9 n
8 K$ R( |" \5 O! e$ v$ \% U3 b  Q係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!