返回列表 回復 發帖
- O' Y7 W6 Y1 E5 B* H3 g

: n4 D3 i( V% Mwww.tvboxnow.com! s# a7 M  ^9 Z. Q
你留打呀?
/ M7 i, l6 ^: I4 C1 z. n+ g5 ^公仔箱論壇LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 www.tvboxnow.com( b: i7 h  \, w0 M* l5 F

6 v$ h6 c% {- J$ ?rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?公仔箱論壇* w3 w: U( h0 U0 Y2 @+ {
www.tvboxnow.com/ Y# {& m2 c" n4 `6 G4 _
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
8 C% B! x  N, [. z0 S
% f2 }; c- w" Q4 Y* i  C, Q+ Q唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀www.tvboxnow.com. ]. n' L5 w9 _# q: A
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
: f8 c; b3 p) P1 v) n9 S4 i- o9 E/ O$ L5 m5 o9 Q
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。www.tvboxnow.com/ P0 u8 S& W( U6 v8 M
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
2 V, y' m9 d  V( u4 i6 G公仔箱論壇 8 y: U% P1 b# U2 s% M
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
% J! C! A  ?: L" ?tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skilltvb now,tvbnow,bttvb/ ]  ~0 }- e8 w. f/ k, d
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
" z7 d  M, w, T: Fthat would be too bad
* D( o. C2 P9 y# n% Y公仔箱論壇shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ?& \3 d& g7 S! v" f

' {3 E% O& A7 b咪係!
唔怕水滿就得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u' l/ K- H& \1 D
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
+ J- X" C6 ]3 `  R% Q4 i! F
- Q, s) C' R9 W# vtvb now,tvbnow,bttvbrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 1 d$ U3 {" P, ~. R& x: H1 d7 ~

0 q9 Q4 _5 M6 Cwww.tvboxnow.com話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
: b1 \3 U- c6 s4 I; S( v
/ D7 v* W' Z9 A2 v' C$ A* |# stvb now,tvbnow,bttvb哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。5 F! @3 l7 A9 O& N. }. F
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...4 I+ K1 L  t" v: }$ V1 f
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
! t& e) A. ?  v* K- p

! G9 s; B. N  D1 ~7 K" Qtvb now,tvbnow,bttvb幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?9 o1 O: C) E$ j5 H& \
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

+ D9 e! q; [7 O2 \" c( owww.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
2 i1 r( t9 N& Z& Q6 w; Ptvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
  {4 A# Q  P$ g3 E0 i, ?/ T
騎騎,我都好似差唔多。
公仔箱論壇8 e6 V) H, d3 y  \+ `5 Q' ?
騎騎,我都好似差唔多。
- y! }* Y9 Z* s* g) Ttvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
( I! R+ K- }% x開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦www.tvboxnow.com. n, C: b6 Y. ~! [: y8 W1 T. M

& ~5 V2 R) L! R7 F1 m* W話時話,多謝你派的分,謝謝
公仔箱論壇1 e- b, M' I: F6 s
公仔箱論壇1 K/ O: y& r  a% q; g8 C$ G. `
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
" x7 P& [  k4 `' g0 g1 R公仔箱論壇- G2 w) m  `% F9 D+ a: L; ]! ~
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ..." s4 Z$ S/ q2 x$ }! P# r
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
3 K9 x. C0 h2 O& X' zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
/ m, q  r% T# j1 @0 Ywww.tvboxnow.com
) e6 k, b' A2 u; `" {& h0 i! ]: s公仔箱論壇話時話,多謝你派的分,謝謝6 n! H3 W/ o) f* Y# [- h
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
www.tvboxnow.com# D" |4 Z7 \! a+ y

, v: j- i  b$ S8 V# `睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
; ]$ t5 q, S& Q* crrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
: J' d: {, l4 g; Q公仔箱論壇
! ^+ a. z7 g( P: g, ^tvb now,tvbnow,bttvb2打6.. 咁我咪新仔不如囉!