返回列表 回復 發帖
, ~1 o. f8 G: [% ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: s9 @3 M4 T3 h, [  q! d
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ T" j1 ]" g/ n. J0 v( _& n* l9 w& Y
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
1 r- v- Q5 Q; [0 l都係名稱1個冇乜作為
' u% ~* L2 P3 w+ ?0 r. z; I都係名稱1個冇乜作為
* _" h2 _( w( P: [! a6 e3 wtvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
www.tvboxnow.com0 g. J. @3 z8 F: q) P
咬咬兄你好,
& l! C. o, R' z6 ^) [6 k/ `) zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
2 O4 O$ J, ~& e4 Mtvb now,tvbnow,bttvb
9 w4 B' g/ j( r( XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
4 V1 J! a: E; T3 twww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
6 y8 Z9 H, K3 b. {  b% e2 F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 H( ?* C/ ?" p( y5 b' P8 V3 L
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
www.tvboxnow.com8 p3 e$ o* B1 I: T* ^
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
4 c8 {4 ^3 I% }) M  ?* Rtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇5 s2 H8 X& f  x4 n
話時話,多謝你派的分,謝謝公仔箱論壇5 g" F7 Q$ M7 o. n
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
! B6 a) i. t# n
) ~: Z& \3 c) s公仔箱論壇唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
+ V  d7 C5 H! l% c2 A: K咬咬兄你好, tvb now,tvbnow,bttvb6 {, h! [: E& j: u: O' O6 g
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉www.tvboxnow.com' b( o7 `. f/ m6 k( x+ b5 R
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
www.tvboxnow.com/ V9 b4 j# m! G# }3 j7 g- k/ A0 P
咬咬兄你好, tvb now,tvbnow,bttvb- |- l! g3 d9 E$ t4 t' Q; P5 g3 ~
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
& q% n1 M( @0 e2 [9 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- {7 n$ A$ R/ Y+ `' l1 @

, |  E! G3 q# i( J8 @/ {5 Y+ u+ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
, o3 c& S* W8 qtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
1 T' H* B9 c0 [* Ktvb now,tvbnow,bttvb我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 公仔箱論壇" {) }; K+ U+ K: d% U

$ ^  }/ {3 O  B7 k' Q4 Fwww.tvboxnow.com
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭8 l+ \) l9 `+ P. }, O. [( J$ Y
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
+ A8 G1 z, j0 \6 ~5 N 哈哈哈,你形容得好好笑...........
$ H' w$ ]6 h& E" w4 l* X1 Z2 d TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# S" e5 Z9 G+ R5 z8 ~6 i
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。# M) f" c1 N1 c1 S  @, r

( q( P9 J; a+ V6 n% S5 Q( ewww.tvboxnow.com
( l5 F' z) b! X+ awww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb: o! ]. T4 h4 F; B4 U' S0 ?2 B/ p
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
% F. q4 s9 r# V1 O

% q. }4 ~2 s2 K7 I睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
9 c# ~' X: N* M6 Q大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
www.tvboxnow.com+ V. _7 O8 ]4 \  P0 x! N9 V
tvb now,tvbnow,bttvb+ X2 `; \( Q* o, x: w; O
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸/ h) H4 C$ q5 k/ C# R
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
! t) O: O7 O4 S+ S5 x* VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
, g2 y! i2 M2 Z8 N除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' k$ W' ~6 t; E: c6 Q$ j& E
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* x6 m. t* T( i6 n
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
" G5 `$ ^$ U- c  O4 B! P公仔箱論壇小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
3 S& U9 u% K% H! z% }  S6 H4 [哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
5 r  l) s+ v$ A6 y. K  ]要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。公仔箱論壇3 P# m3 }; A  j8 r9 _1 Z
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
& i  c( u/ C: J9 X0 ~! @8 f/ D7 T% x3 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
% i  o+ C! X9 \6 A9 S

8 i& ?4 n: }0 o) }- U3 Vwww.tvboxnow.com我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
" w6 S# ?) i" n+ H公仔箱論壇呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食