返回列表 回復 發帖
) S& ]  d3 m' L9 _: Z% d9 p5 Pwww.tvboxnow.com公仔箱論壇+ M" ?  {2 r9 c8 q8 K5 T
& D" u2 a( P- e& Z7 U' m- `# o
你留打呀?公仔箱論壇! }  c5 E6 p8 [; n2 n3 T6 p1 U$ \% `
LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ]" N1 y' ?- E' {: `: O; w) f
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
" p! D' r7 m: T; ^6 b3 ^3 h% D; Stvb now,tvbnow,bttvb 公仔箱論壇/ ~( D; c- ^4 B6 @' i
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
: x* \# e+ K/ k- k- j( f2 Z6 B

0 n. Q# P$ B* swww.tvboxnow.com唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: \: }/ E" R& }" R  g: }
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
3 z6 L8 _; V; e) `5 i; Q4 P9 g" Itvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇) \. @+ T& ?9 L0 w, @
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
$ D* H/ ?6 Y$ H& \8 v4 f7 v喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?$ G5 y! l  x: t* _# K. R1 o

# ?" A4 C4 b9 r- d- R呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) v( F& D$ v, y
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill/ A) m" B& _" L4 l
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill: Z. f$ O" _3 K8 n; e. i
that would be too bad8 r' w8 a% u: y" y: W! j
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 L8 Y# r: e5 Y* j% _
www.tvboxnow.com; x" A% e4 g( y7 p
咪係!
唔怕水滿就得
2 g& c' J. k2 Q' orrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
4 G- a6 g9 M- o4 k" u) f, F8 k. d公仔箱論壇公仔箱論壇: k2 h, H* m+ Q7 v* `
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. - G8 @* a; d+ t2 t+ r* F0 L: i
公仔箱論壇6 C+ k& b+ m# E6 B0 V" F2 [
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( S0 K- n1 Q0 K2 s

! U% {) v. Q8 k6 E0 p3 h  `- P* OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
; k5 l3 t" K/ f! qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
$ p5 K- R8 h/ n" `1 ?tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
5 {9 V6 C7 W0 a! `8 b% U/ ]tvb now,tvbnow,bttvb
; b- Q( b8 S% B. u( {1 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
' i- V+ ~# D: L+ ]4 R公仔箱論壇算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

$ Y3 G! ^9 w- ?' b6 I: ^; a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
: R' `: X. v' F2 t" `, k$ m. stvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
/ S9 H0 v7 H: s( R& B0 w0 ?" \www.tvboxnow.com騎騎,我都好似差唔多。
www.tvboxnow.com7 g* ]' T2 x. e! |. u/ v
騎騎,我都好似差唔多。
/ \9 X& P  }: G" ~8 {7 N9 Qwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
0 w4 o8 N% I4 X/ u- x4 Qtvb now,tvbnow,bttvb開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦5 x- A3 U0 p  v- A
公仔箱論壇! n) o5 [$ v3 \& ~
話時話,多謝你派的分,謝謝
/ ~9 B( f7 _6 d% t, R, X( n. K
% K8 x; h4 h7 M) ~' ?rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
: _7 `" b6 X" B# x6 ]: owww.tvboxnow.com
6 o6 v: c7 m9 X4 W( {8 @% yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
; _; f; C. c7 ^" Utvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
3 u. V% D! c8 \* H
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
5 B. d# P6 B0 H+ ]3 `: a! @0 U/ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 D1 \* _2 o) j0 C( v4 O- ntvb now,tvbnow,bttvb話時話,多謝你派的分,謝謝tvb now,tvbnow,bttvb: n/ I* C% j2 N8 q: ]+ e
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
& m0 F4 z% e0 p) g. ~3 P! Xwww.tvboxnow.com
/ V/ G4 S6 ]3 w) G8 V. W睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
( J3 N) e& M) b9 p. [tvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
  \+ ^; z& {9 F! {- Q
/ ~5 Q7 |1 ]/ x0 o3 I6 Z) J' J公仔箱論壇2打6.. 咁我咪新仔不如囉!